Συλλυπητήρια επιστολή για τον άδικο χαμό του Γιάννη Μαύρου από τον Ιαλυσό

Συλλυπητήρια επιστολή για τον άδικο χαμό του Γιάννη Μαύρου από τον Ιαλυσό

Συλλυπητήρια επιστολή για τον άδικο χαμό του Γιάννη Μαύρου.

Με μεγάλη συγκίνηση και θλίψη πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό του αγαπητού μας φίλου και αθλητή Γιάννη Μαύρου.
Με την απώλεια του η οικογένεια του Μπάσκετ και η κοινωνία έχασε έναν εξαίρετο άνθρωπο, ένα πολύ καλό στέλεχος και αθλητή με αξιοπρέπεια & ήθος και εμείς χάσαμε ένα καλό μας φίλο που υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός σ' όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε.
Η μεγάλη συμβολή και προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στο τμήμα Καλαθοσφαίρισης της ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΩ, καθώς και ή αξιόλογη συμμετοχή στα κλιμάκια του αναπτυξιακού προγράμματος καλαθοσφαίρισης της ΕΟΚ με την εξαίρετη παρουσία του στις μικτές ομάδες Παμπαίδων και Παίδων της ΤΕ ΕΟΚ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ μας δίδαξε στη ζωή πάρα πολλά.
Έδινε τη μεγάλη του μάχη για ένα καλύτερο αύριο αφήνοντας την πατρίδα του δουλεύοντας και σπουδάζοντας στην Αμερική. Τώρα όλοι μας αδυνατούμε να πιστέψουμε πως έφυγε τόσο άδικα & απρόσμενα από τη ζωή.
Το διοικητικό συμβούλιο του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Α.Σ ΙΑΛΥΣΟΣ οι προπονητές, οι αθλητές και αθλήτριες δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ .
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, καθώς και στη αγαπημένη σου ομάδα Μπάσκετ ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΩ.
Έφυγες από κοντά μας αλλά θα παραμείνεις στην καρδιά μας
Καλό ταξίδι Γιάννη!

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ialusos

ADVERTORIALS