Το Άριστα 30 απο τους Zagat, ύψιστη επιβράβευση για το Patmos Aktis.

Το Άριστα 30 απο τους Zagat, ύψιστη επιβράβευση για το Patmos Aktis.

Κορυφαία στιγμή και μεγάλη τιμή για το Patmos Aktis η προσωπική αφιέρωση με το άψογο της βαθμολογίας που δέχθηκε απο τους ιδρυτές του Zagat στο βιβλίο επισκεπτών του.

Η Nina και ο Tim Zagat, βρέθηκαν στην Πάτμο, υψηλοί καλεσμένοι στον παραδοσιακό γάμο του γκουρού της πληροφορικής Νικόλα Νεγρεπόντε που έγινε στο Δημαρχείο της Πάτμου με 200 φίλους από Αμερική. Ο Νικόλας Νεγρεπόντες είναι ο διευθυντής του Media Laboratory του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) .

Περί ZAGAT λοιπόν ο λόγος. Πρόκειται για τον παγκοσμίου φήμης εκτιμητή και κριτικό εστιατορίων, ξενοδοχείων και γενικά επισιτιστικών επιχειρήσεων, zagat.com, με σχόλια και παρατηρήσεις απο τους ίδιους τους καταναλωτές. Περιλαμβάνει πάνω απο 30.000 επιχειρήσεις ανα τον κόσμο και η βάση δεδομένων και των επισκεπτών του αυξάνεται συνεχώς με αποτέλεσμα ο τεράστιος οργανισμός της Google να αναγκαστεί να εξαγοράσει το δυναμικό, ανερχόμενο και μεγάλης αξίας ιστότοπο του Zagat για να αποκτήσει τις περίφημες αξιολογήσεις του. Η λεγόμενη έρευνα Zagat είναι πολύ χρήσιμη και λειτουργική για τον χρήστη καθώς βαθμολογεί το εκάστοτε τμήμα της επιχείρησης με άριστα το 30 σε τομείς όπως φαγητό, διαμονή, εξυπηρέτηση και κόστος.

Άριστα 30 λοιπόν για το Patmos Aktis, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο προσωπικό του που συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του στο αποτέλεσμα και με τις ευλογίες του Zagat πλέον, συνεχίζει να προσφέρει την εξαιρετική του ποιότητα σε όλα τα τμήματα, με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ο ρομαντισμός και η γαλήνη σε αρμονική συνείπαρξη με την πολυτέλεια και την κλάση.

tourismpress.gr

ADVERTORIALS