Τη Ρόδο, τη Σύμη, την Κω & την Κάλυμνο επισκέφτηκε ο Γ. Νικητιάδης, το τετραήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Τη Ρόδο, τη Σύμη, την Κω & την Κάλυμνο επισκέφτηκε ο Γ. Νικητιάδης, το τετραήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

nikhtiadhss

Τη Ρόδο, τη Σύμη, την Κω και την Κάλυμνο επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γ. Νικητιάδης, το τετραήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ο κ. Νικητιάδης άρχισε την επίσκεψή του στη Δωδεκάνησο, την Πέμπτη, από τη Ρόδο όπου είχε συζητήσεις με παράγοντες της τοπικής κοινωνίας. Εν συνεχεία, την Παρασκευή μετέβη στη Σύμη προκειμένου να παραβρεθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κατά την οποία εξετάστηκαν σειρά ζητημάτων του νησιού όπως το κλειστό γυμναστήριο, η μαρίνα στο Πέδι και οι μονάδες αφαλατώσεως.

Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής είχε επίσης εποικοδομητικές επαφές με ξενοδόχους και αλιείς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να του παρουσιάσουν τα θέματα που τους απασχολούν.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού πραγματοποίησε επισκέψεις σε χωριά της Κω όπου ενημερώθηκε και αντήλλαξε απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Τέλος, ο κ. Νικητιάδης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο νησί της Καλύμνου συζητώντας με παράγοντες και πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πρόσφατη πρωτοβουλία του να αποστείλει επιστολή στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σηφουνάκη με την οποία ζητούσε της έκδοση διευκρινιστικής εγκύκλιου για το χωροταξικό των υδατοκαλλιεργειών.

ADVERTORIALS