Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού για τη μίσθωση απορριμματοφόρων οχημάτων με προσωπικό, από τον Δήμο Κω

Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού για τη μίσθωση απορριμματοφόρων οχημάτων με προσωπικό, από τον Δήμο Κω
 
Εγκρίθηκαν, από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κω, οι όροι διακήρυξης του Ανοικτού Άνω των Ορίων Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για τη: «Μίσθωση απορριμματοφόρων οχημάτων με προσωπικό» (Αρ. Μελ.: 07/2023), προϋπολογισμού 2.201.879,16€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%.
 
Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, μόνο βάσει της προκύπτουσας τιμής (χαμηλότερη τιμή) για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 86 του Ν. 4412/2016.
 
Κύριος του έργου είναι ο Δήμος Κω και φορέας υλοποίησης ο Δήμος Κω.
 
 
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η μίσθωση απορριμματοφόρων οχημάτων με το προσωπικό, αφορά στη μίσθωση εννέα (9) απορριμματοφόρων οχημάτων (με τον οδηγό και το προσωπικό αποκομιδής), τα δύο (2) εκ των εννέα ωφέλιμης χωρητικότητας κάδου ίσης ή μεγαλύτερης των 16m3 έκαστο και οπίσθιας φόρτωσης με σύστημα συμπίεσης τύπου μύλου μεικτού βάρους έως 19000kg, τα τρία (3) εκ των εννέα ωφέλιμης χωρητικότητας κάδου ίσης ή μεγαλύτερης των 20m3 έκαστο και οπίσθιας φόρτωσης με σύστημα συμπίεσης τύπου μύλου ή πρέσας μικτού βάρους 23000kg, τα δύο (2) εκ των εννέα ωφέλιμης χωρητικότητας κάδου ίσης ή μεγαλύτερης των 25m3 έκαστο και οπίσθιας φόρτωσης με σύστημα συμπίεσης πρέσας και χαμηλό σημείο φόρτωσης ώστε να είναι δυνατή η μεταφόρτωση απορριμμάτων από δορυφορικά οχήματα, και τα υπόλοιπα δύο (2) εκ των εννέα ηλεκτρικά δορυφορικά απορριμματοφόρα με ανοιχτή καρότσα τύπου Gupil ή Piaggio, για ανάθεση εργασιών αποκομιδής αστικών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών του ενιαίου Δήμου Κω, καθότι δεν επαρκούν τα μέσα που έχει στη διάθεση.

Οι εργασίες των απορριμματοφόρων οχημάτων και οι διαδρομές θα εκτελεστούν στις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου, Ηρακλειδών και Κω και αφορούν εργασίες αποκομιδής αστικών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Ο χρόνος εργασίας των απορριμματοφόρων οχημάτων θα κατανεμηθεί χρονικά σε διάστημα δώδεκα (12) μηνών, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν και της ιδιαιτερότητας της τουριστικής περιόδου και γενικότερα των αναγκών αποκομιδής αστικών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών. Σε περίπτωση αναγκαιότητας, η τροποποιημένη διαδρομή δε θα υπερβαίνει τη δυναμικότητα αποβλήτων και χιλιομετρική απόσταση της αρχικής σύμφωνα με εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας.

Το είδος και ο χρόνος μίσθωσης περιγράφονται στον πίνακα που ακολουθεί.
 
 
 
Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-20 094817.png
 
Στιγμιότυπο οθόνης 2023-12-20 094822.png
 
 
ADVERTORIALS