Τέλος Εποχής για το Όραμα + Δράση - Μια παράταξη που με επικεφαλής την Ιωάννα Ρούφα άντεξε στα δύσκολα

Τέλος Εποχής για το Όραμα + Δράση - Μια παράταξη που με επικεφαλής την Ιωάννα Ρούφα άντεξε στα δύσκολα

Η παράταξη Όραμα + Δράση ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Κλείνει έτσι ένας κύκλος για την παράταξη η οποία με επικεφαλής την Ιωάννα Ρούφα, άντεξε στον χρόνο προσφέροντας στην τοπική πολιτική σκηνή παρά τις αντιξοότητες και τις τρικλοποδιές που της έβαλαν.

Η Ιωάννα Ρούφα μετά την αποχώρηση του Κώστα Καϊσερλη το 2014 από επικεφαλής της παράταξης Όραμα, ανέλαβε την αρχηγία της παράταξης ύστερα από μια μεγάλη ήττα, όταν σχεδόν όλοι ''έφευγαν από το πλοίο''.

main_3335d7afcebe613e0eb0745975d22e38.jpg

Ο Γιώργος Κυρίτσης το 2014 αναλαμβάνει Δήμαρχος Κω, έχοντας ένα ποσοστό που τον έκανε παντοδύναμο, η Ιωάννα αναλαμβάνει επικεφαλής της παράταξης Όραμα και μαζί με τα λιγοστά στελέχη της παράταξης που παρέμειναν ενεργά, άσκησαν ουσιαστική και σκληρή αντιπολίτευση στον τότε Δήμαρχο, τόσο εντός όσο και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Το 2019 πριν τις Δημοτικές Εκλογές η παράταξη Όραμα, μετονομάστηκε σε Όραμα + Δράση, με τη μετονομασία να μην είναι το μόνο που αλλάζει, καθώς η Ιωάννα Ρούφα ουσιαστικά δημιούργησε μια νέα παράταξη, με τα περισσότερα στελέχη να είναι άφθαρτα πολιτικά!

Οι εκλογές του 2019 έγιναν, η παράταξη Όραμα + Δράση έλαβε την τρίτη θέση, με την Ιωάννα να παραμένει στο Δημοτικό Συμβούλιο ασκώντας και πάλι σοβαρή αντιπολίτευση, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό της, εντός Δημοτικού Συμβουλίου, το άλλο της ''μισό'' πολιτικά, τον Γιάννη Φραγκούλη, την Καλλιόπη Κάννη και τον Ιωσήφ Σαϊτη.

main_cd7026fc87bc73b31758000bf7048976.jpg

Ο Γιάννης Φραγκούλης, ήταν η διάδοχη κατάσταση στην παράταξη Όραμα + Δράση. Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων με δυνατά ονόματα της πολιτικής σκηνής τόσο από την πόλη της Κω, όσο και από τα χωριά, αποφασίσθηκε ότι αυτή τη φορά οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες για να διεκδικηθεί η Δημαρχία.

Με βαριά καρδιά μεν, αλλά με το βλέμμα στο μέλλον δε, πάρθηκε η απόφαση το Όραμα + Δράση να κλείσει τον κύκλο του, με τα στελέχη του όμως να ξεκινούν ήδη δουλειά για τις εκλογές του 2028. 

ADVERTORIALS