«Μήνυμα στήριξης Δημάρχου Καρπάθου προς τον Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου»

«Μήνυμα στήριξης  Δημάρχου Καρπάθου προς τον Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου»

«Μήνυμα στήριξης  Δημάρχου Καρπάθου προς τον Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου»

  Το δικό του μήνυμα  υποστήριξης και συμπαράστασης  απευθύνει ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος προς τον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Κω- Νισύρου Ναθαναήλ  για την πρόσφατη υβριστική επιστολή  που δέχτηκε εναντίον του   και είδε το φως της δημοσιότητας:  

    

  «Με μεγάλη θλίψη και έκπληξη συνάμα πληροφορήθηκα την υβριστική επιστολή μίας ομάδας ανώνυμων αλλά παρόλα ταύτα αυτό-αποκαλούμενων  «ευσεβών ορθόδοξων χριστιανών» κατά του Μητροπολίτη Κώου – Νισύρου Ναθαναήλ.

  Ως Δήμαρχος Καρπάθου, αλλά και εκ μέρους  της συντριπτικής πλειοψηφίας  του λαού της Καρπάθου, οφείλω και αισθάνομαι την βαθύτατη υποχρέωση να εκφράσω δημόσια  την συμπαράστασή μου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου που δεν έπαψε ποτέ  να είναι ο  παντοτινά αγαπημένος  «πατέρας    Ναθαναήλ».

Σεβασμιότατε,  η Κάρπαθος είναι συνοδηγός σας όπου και αν βρίσκεστε και συνεπώς είμαστε στο πλευρό σας, αποτελώντας οι Καρπάθιοι  μία ασπίδα που θα σας προστατεύσει όποτε χρειαστεί.

     Είναι πραγματικά άδικο και τρομακτικό, σε μία εποχή που η Ορθοδοξία βάλλεται πανταχόθεν, σοβαροί και άξιοι λειτουργοί της, όπως ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κω και Νισύρου Nαθαναήλ, να γίνεται θύμα ενός κατά την γνώμη μου οργανωμένου  μηχανισμού λασπολογίας και συκοφαντικής δυσφήμισης. 

    Είμαι βέβαιος,  ότι  λάμψη της  Αλήθειας εξακολουθεί να  υπερέχει σε οποιαδήποτε σκοτεινό,  θρασύτατο , απαράδεκτο  και κακόβουλο Ψέμα.

Ο Δήμαρχος Καρπάθου ,

Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος»


¨                  Από το Γραφείο  Τύπου του Δήμου Καρπάθου

ADVERTORIALS