Απάντηση του επικεφαλής της Χρυσής αυγής στα Δωδεκάνησα, Σπυρίδη Σάββα, σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ Κω

Απάντηση του επικεφαλής της Χρυσής αυγής στα Δωδεκάνησα, Σπυρίδη Σάββα, σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ Κω

Απάντηση του επικεφαλής της Χρυσής αυγής στα Δωδεκάνησα, Σπυρίδη Σάββα, στο ΚΚΕ Κω.

 

Με έκπληξη διαβάσαμε ανακοίνωση κάποιων γραφικών τύπων, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι υπάρχουν πολιτικά και μάλιστα έχουν και άποψη. Τολμούν να μιλούν για φασίστες και δολοφόνους με ξεπερασμένο  ύφος του μεσοπολέμου και να διαμαρτύρονται για τις επισκέψεις της Χρυσής Αυγής, του τρίτου πολιτικού κόμματος, στη Κω και τη Κάλυμνο. Τους λέμε κατ΄ αρχάς ότι εμείς έχουμε «σούρτα- φέρτα» όπως λένε, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!.

 Άμα νομίζετε εσείς ότι είστε ποιο αποδεκτοί από μας, δεν έχετε παρά να κάνετε το ίδιο με τους Βουλευτές σας. Αλλά τα  συντρόφια από το ΚΚΕ Κω είναι μέσα στα λαγούμια κρυμμένα, πετώντας παλαιολιθικά πυροτεχνήματα. Εμείς  έχουμε τη στήριξη και την αγάπη του λαού και δε δεχόμαστε μαθήματα από το πολιτικό πτώμα που έχει αιματοκυλίσει τη Πατρίδα μας, έχει σφάξει με κονσερβοκούτια  τον Ελληνικό λαό και έχει κατηγορηθεί επισήμως για εσχάτη προδοσία. Ο  «γέρος της Δημοκρατίας», Γεώργιος Παπανδρέου, μέσα στη Βουλή είχε πει ότι το «ΚΚΕ είναι το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας».

Εσείς τα πολιτικά απολιθώματα του παρελθόντος προσπαθούσατε επί 70 χρόνια να πείσετε το λαό ότι «ο Στάλιν είναι ο πατερούλης του λαού και το ΚΚΕ ο προφήτης αυτού». Το μόνο που καταφέρατε είναι να απαξιωθείτε στη συνείδηση του κόσμου και να σας βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Εμείς λέμε στους Δωδεκανήσιους.

 Χρυσή Αυγή για να πάει ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του.

 

 

........................................................................................................................

 

 

Απάντηση του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στα Δωδεκάνησα, Σάββα Σπυρίδη, στο ΣΥΡΙΖΑ Κω.

Τόλμησαν και πάλι οι πολιτικοί απατεώνες και ψεύτες του «ότι έμεινε ΣΥΡΙΖΑ», να σηκώσουν ανάστημα και να προσποιούνται ότι υπάρχουν.  Τα απομεινάρια της κόμματος  του δεκαπενταμελούς με αρχηγό τον Τσιπρολίνο και τους αμφιβόλου ηθικής συνεργάτες του με τα καρότα, νομίζουν ότι βρήκαν θέμα για να «πιαστούν».  Αυτό διορίστηκαν προστάτες του νησιού και θέλουν να μας υποδείξουν τι θα λέμε εμείς και ποιος θα επισκέπτεται τη Κω.

Μα δε καταλάβατε ότι είστε ανεπιθύμητοι κύριοι μπολσεβίκοι της Εκάλης στο νησί; Δε λάβατε το μήνυμα του κόσμου όταν στείλατε να μας πει «παπάντζες» ο Υπουργοπάνος;

Άμα έχετε μεγάλη καούρα για τους  λαθροεποίκους πάρτε τους εσείς στα σπίτια σας και όχι να μας δίνετε συμβουλές για το πώς να τους πάρουμε στα δικά μας.

Εμείς λέμε στο Δωδεκανησιακό λαό,

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

ADVERTORIALS