Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες,τιμούν την μνήμη των τριών πεσόντων στα Ίμια

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες,τιμούν την μνήμη των τριών πεσόντων στα Ίμια

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σήμερα 31 Ιανουαρίου, τιμούμε την μνήμη των τριών πεσόντων στα Ίμια! Η ημέρα αυτή έχει θέση εθνικής επετείου. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που, αδιάλειπτα, βουλευτές και εκπρόσωποι του Κινήματος τιμούν, στο μνημείο των πεσόντων ηρώων στην Κάλυμνο, την θυσία των τριών πιλότων!
Χθες, για πρώτη φορά μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, η Ελληνική Πολιτεία, δια χειρός του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Παν. Καμμένου, έριξε δάφνινο στεφάνι στο χώρο της θυσίας! Και δήλωσε: «Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης κάποιοι θέλουν να υποστείλουν τις σημαίες, κάποιοι θέλουν να υποστείλουν τα λάβαρα, τα δοξασμένα με αίμα, κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε μνήμες, κάποιοι θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα!»
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμμετέχουμε στην νέα διακυβέρνηση, μια διακυβέρνηση που δείχνει, από τα πρώτα κιόλας βήματα της, πως σέβεται την εθνική κυριαρχία της χώρας, την λειτουργία της Δημοκρατίας και την εφαρμογή του Συντάγματος, και έχει σαν έναν από τους βασικούς της στόχους την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας της Πατρίδας μας.

Η Συντονιστική επιτροπή
Ανεξάρτητων Ελλήνων Κω

ADVERTORIALS