Τρακόσας Δημήτρης υποψήφιος με τον Α. Παυλίδη: ''Η Κως στην θέση που της αξίζει''.

Τρακόσας Δημήτρης υποψήφιος με τον Α. Παυλίδη: ''Η Κως στην θέση που της αξίζει''.

Τρακόσας Δημήτριος του Γεωργίου - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος #Κως_Αγάπη_μας γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας. Είναι απόφοιτος του επαγγελματικού λυκείου Κω και της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων. Εργάστηκε σε Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για έξι έτη και έπειτα ως οδηγός σε ταξί. Ταυτόχρονα εργάστηκε ως πωλητής στη εταιρία Sunsoft logistics software και μετά στη Γερμανική εταιρεία O.V.B. ως οικονομικός αναλυτής κ οικονομικός σύμβουλος. Εργάστηκε ως P.R. Manager σε νυχτερινά κέντρα κατά τους χειμερινούς περιόδους. Από το 1998 διετέλεσε Γραμματέας στο Σύνδεσμο Οδηγών Ταξί Κω και αργότερα ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος έως το 2009. Από το 2002 έως το 2009 κατείχε τη θέση αντιπροσώπου του συνδέσμου στην Ο.Σ.Μ.Ε έως κ το 2009. Σήμερα κατέχει τη θέση Διοικητικού στελέχους στο Ραδιοταξί Κω.
Εκτέλεσε δυο χρόνια ως Διοικητικό Στέλεχος της Κοινωφελούς Επιχειρήσης Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας. 
Στον αθλητισμό, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο 1984 TAE-KWON-DO σε ηλικία 12 ετών, πήρε μέρος σε πολλά πανελλήνια πρωταθλήματα και αργότερα στο MUI TAI, η αγάπη του για το άθλημα τον παρότρυνε να ασχολείται έως και σήμερα. "Σήμερα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον τ. υπουργό και υποψήφιο Δήμαρχο Αριστοτέλη Παυλίδη και το συνδυασμό #Κως_Αγάπη_μας με μοναδικό σκοπό να "τοποθετηθεί" το παραδεισένιο και ευλογημένο νησί μας στη θέση που του αξίζει. Ευχή και προσδοκία μου είναι η ένωση όλων των δυνάμεων μας για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο με υποδομές, νοικοκυριό και με έναν Δήμαρχο κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του. Με έναν Δήμαρχο ΑΣΠΙΔΑ για όλους τους Κώους".

ADVERTORIALS