Όχι Καϊσερλη-Ναι Κυρίτση-Ζερβού σε Παυλίδη για δεύτερο Debate.Δείτε τις επιστολές.

Όχι Καϊσερλη-Ναι Κυρίτση-Ζερβού σε Παυλίδη για δεύτερο Debate.Δείτε τις επιστολές.

Κως, 06.05.2014

ΠΡΟΣ:
∙ Κον. Κ. Καϊσερλη
Δήμαρχο Κω
Υποψήφιο Δήμαρχο Κω
∙ Κον Γ. Κυρίτση
τ. Δήμαρχο Κω
Υποψήφιο Δήμαρχο Κω
∙ Κα Κ. Μακρή
Υποψήφια Δήμαρχο Κω
∙ Κον. Ι. Ζερβό
Υποψήφιο Δήμαρχο Κω
Κοιν: ΔΗ.ΡΑ.Σ. Κω

Αγαπητοί Συνυποψήφιοι Δήμαρχοι Κω,
Σε συνέχεια των συζητήσεων των εκπροσώπων μας, στα πλαίσια της αρμόδιας Διαπαραταξιακής Επιτροπής και λόγω του περιορισμού των τηλεοπτικών εμφανίσεων, προτείνω να οργανωθεί δεύτερη συζήτηση των επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών των εκλογών της 18ης Μαΐου, για πληρέστερη ενημέρωση των συνδημοτών μας επί θεμάτων του Δήμου μας.
Προτείνω δε διεξαγωγή αυτής της τηλεοπτικής συζήτησης την 12η Μαϊου, την οποία ο ΔΗΡΑΣ διαθέτει για τον Συνδυασμό μας «ΚΩΣ αγάπη μας».

Φιλικότατα,

Αριστοτέλης Α. Παυλίδης

Αγαπητέ κύριε Παυλίδη,
Στην πρόταση σας για δεύτερο τηλεοπτικό διάλογο μεταξύ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων οφείλω να επισημάνω τα ακόλουθα.
Είναι αξιοπερίεργο να επιθυμείτε και δεύτερο διάλογο όταν ακόμα και για τον πρώτο έχω ενδοιασμούς αφού μέχρι σήμερα δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές δεν γνωρίζουμε το πρόγραμμα σας για το νησί μας και τις απόψεις σας για την αποκέντρωση και την αυτοδιοίκηση.
Μου είναι επίσης αδιανόητο να παρευρεθώ σε δεύτερη συνάντηση και με τον κύριο Κυρίτση του οποίου η τακτική επί τρία συνεχή χρόνια ήταν καταστροφική και αντιπαραγωγική στην προσπάθεια διαλόγου και ύπαρξης ήπιου πολιτικού κλίματος.
Σαν παράταξη έχουμε επιλέξει με βάση τις ιδρυτικές αρχές και αξίες μας να είμαστε καθημερινά δίπλα στους πολίτες και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε ενημερώνοντας κάθε ένα συμπατριώτη μας ξεχωριστά για το αναπτυξιακό πρόγραμμα που έχουμε καταθέσει για την πενταετία 2014-2019.
Φιλικά,
Κώστας Καΐσερλης

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ DEBATE

Αγαπητέ κ. Παυλίδη

Για την παράταξη μας, ο πολιτικός διάλογος, μεταξύ των υποψηφίων, με την κατάθεση προτάσεων και θέσεων για το νησί μας και το μέλλον του, είναι όχι απλά απαραίτητος αλλά και απαίτηση των πολιτών.

Όσο έχουμε περισσότερες ευκαιρίες διαλόγου τόσο καλύτερα για την ενημέρωση του πολίτη.

Απαντώντας στην επιστολή σας, σας ενημερώνουμε ότι εφ' όσον και οι άλλες παρατάξεις συμφωνούν εμείς θα είμαστε παρόντες.

Με εκτίμηση
Γιώργος Κυρίτσης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κω

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κω και επικεφαλής της #δίεσης, Γιάννης Ζερβός, σχετικά με την ανταλλαγή επιστολών των συνυποψήφιών του για τη διεξαγωγή δεύτερου debate, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η δίεση από την πρώτη κιόλας συνάντηση των εκπροσώπων των παρατάξεων στο διαπαραταξιακό, κατέθεσε γραπτές προτάσεις σχετικά με την διεξαγωγή του προεκλογικού διαλόγου.

Ειδικότερα, για τις τηλεοπτικές συζητήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων, προτείναμε την διεξαγωγή debate με τη συμμετοχή πολιτών, που θα απηύθυναν ερωτήσεις και θα επιλέγονταν μετά από κλήρωση, όσων η επιθυμούσαν να συμμετέχουν σε μια τέτοια πρωτόγνωρη διαδικασία για το νησί.

Ξεκαθαρίσαμε, τέλος, ότι θεωρούμε αδιανόητο, την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου, η κεντρική εκπομπή της δημοτικής τηλεόρασης να φιλοξενήσει μόνο έναν υποψήφιο, και προτείναμε για εκείνη την ημέρα την διεξαγωγή ενός δεύτερου debate.

Η δίεση επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι είναι υπέρ και δύο και τριών αλλά και όσων debate επιθυμούν οι επικεφαλής των παρατάξεων.

Άλλωστε, όπως θα έχουν ήδη διαπιστώσει οι πολίτες, εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να εκδίδουμε πολυδάπανα προεκλογικά έντυπα με γενικόλογες προτάσεις και αντιγραμμένες θέσεις .

Δυνάμεις μας είναι, οι ιδέες μας, το πρόγραμμα μας, η θέληση μας να ανοίξουμε ένα νέο, διαφορετικό, πολιτικό κεφάλαιο στην πολιτική ιστορία του νησιού.

Ας τα βρουν μεταξύ τους και εδώ είμαστε!»

Γραφείο Τύπου
Δίεση

ADVERTORIALS