Δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα των παρατάξεων της μειοψηφίας για άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου προς εξεύρεση λύσης στην αντιπαράθεση οδηγών- πρακτόρων.

Δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα των παρατάξεων της μειοψηφίας για άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου προς εξεύρεση λύσης στην αντιπαράθεση οδηγών- πρακτόρων.

** 4 ωρη στάση εργασίας 9-1μ.μ για αύριο Σάββατο στο αεροδρόμιο της Κω εξήγγειλε σήμερα το σωματείο οδηγών τουριστικών Λεωφορείων κοινοποιώντας ταυτόγχρονα επιστολή σε όλα τα τουριστικά γραφεία με μορφή εξώδικης διαμαρτυρίας διεκδικώντας την υπογραφή Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και επαναπρόσληψη των είκοσι απολυμένων συναδέλφων τους.

**Δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα των τεσσάρων παρατάξεων της μειοψηφίας για άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου προς εξεύρεση λύσης στην αντιπαράθεση οδηγών- πρακτόρων.
**.Αναφορικά με τη θέση του ΕΒΕΔ , στη διαμάχη των δύο επαγγελματικών κλάδων ,σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του σωματείου οδηγών Αντώνη Γκιντιζέ, στην ΕΡΑ είναι ξεκάθαρη ,όπως του διαμήνυσε ο αντιπρόεδρος Άγγελος Καλαθιανάκης.
'' Η διαφορά θα πρέπει να λυθεί σε επίπεδο επιχείρησης και εργαζομένων και δίκαιο είναι να υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση , οποιαδήποτε παρέμβαση εκτός προεδρείου''επεσήμανε ο κ. Καλαθιανάκης '' θα ληφθεί ως ατομική και όχι ως θέση του Επιμελητηρίου.''
''Βάλαμε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης έξι χρόνια με παγωμένους μισθούς και ένα μείον 15% στο βασικό μισθό,το πρόβλημα δεν είναι καν οικονομικό είναι θεσμικό, αυτό που θέλει η εργοδοσία είναι εργαζόμενους μόνους, με ατομικές επιχειρησιακές συμβάσεις.'' συμπλήρωσε ο κ. Γκιντιζές δηλώνοντας για μια ακόμα φορά ότι οι εργαζόμενοι δε κάνουν πίσω..και θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους .......

**Για άγρια επίθεση στα κεκτημένα δικαιώματα που δέχονται οι εργαζόμενοι κάνει λόγο το Εργατικό κέντρο Βορείου Συγκ/τος ζητώντας την επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων και την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης .

ADVERTORIALS