Πυρκαγιά σε σκάφος στην Πάτμο στο οποίο επέβαιναν 10 τουρίστες.

Πυρκαγιά σε σκάφος στην Πάτμο στο οποίο επέβαιναν 10 τουρίστες.

Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ε/Π-Α/Ψ σκάφος στην Πάτμο - Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» στη Μύρινα – Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στην Αίγινα - Πνιγμός στα Νέα Μουδανιά - Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού για κατοχή κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων στα Χανιά – Διακομιδές ασθενών Διακοπή διελεύσεων διώρυγας Κορίνθου

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάτμου για περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Ε/Π-Α/Ψ «ΦΑΕΘΩΝ» Ν.Π.10510, το οποίο ήταν πρυμνοδετημένο στην μαρίνα λιμένα Σκάλας Ν. Πάτμου, με δέκα (10) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπιστώνοντας ότι με μέριμνα του Κυβερνήτη του Ε/Π-Α/Ψ, είχε ήδη ξεκινήσει η κατάσβεση της πυρκαγιάς με την συνδρομή προσωπικού της Πολιτικής Προστασίας της Πάτμου καθώς και δημοτικών και ιδιωτικών υδροφόρων οχημάτων.

Από το περιστατικό της πυρκαγιάς δεν προκλήθηκε τραυματισμός ούτε προκλήθηκαν ζημιές σε άλλα σκάφη, ενώ μετά την ολοκλήρωση της κατάσβεσης ξεκίνησε άμεσα η απάντληση των υδάτων χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

Από το Υπολιμεναρχείο Πάτμου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι προσκομίσεως πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα.

ADVERTORIALS