Δημήτρης Ζερβός: Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα κάνουν και στο χωρίο μου, την Κέφαλο

Δημήτρης Ζερβός: Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα κάνουν και στο χωρίο μου, την Κέφαλο

Το χωριό μου η Κέφαλος,

κύριοι σας στέλνω φωτογραφίες για να μην μπορεί να το διαψεύσει κανείς και ο κάθε αντιδήμαρχος, ανάλογα από πού πληρώνεται, ας αναλάβει και τις ευθύνες του.

Κάδοι σοβατισμένοι με βρομιές έξω από την παιδική χαρά στην πλατεία του χωριού, έχουν αρκετά χρόνια να πλυθούν, σκουπίδια παντού, έξω και μέσα στο χωριό.

Δρόμοι χειρότεροι από της Γάζας και μια αρχαιολογία που εδώ και 5 μήνες, άνοιξαν εκατό μέτρα στο κεντρικό δρόμο και παραμένει ανοιχτός χωρίς να γίνεται κάποια εργασία, με κίνδυνο να γίνει κάποιο ατύχημα, με το παραλιακό δρόμο να έχει τα χάλια του, κάγκελα σκουριασμένα, σκάλες χωρίς σκαλιά και σκάλες χωρίς προστατευτικά, δρόμοι χωρίς φώτα.

Όσο για τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ έχω γράψει πολλές φορές αλλά ως διά μαγείας τα αρνητικά σχόλια δεν παραμένουν πολύ στα ΜΜΕ, ο κύριος πρόεδρος όλο έργα εξαγγέλλει στην Κέφαλο και έργα δεν γίνονται.

Μέσα σε όλα τα αρνητικά έχουμε δύο υπαλλήλους και ένας ο πρόεδρος τρεις, οι οποίοι προσπαθούν να φτιάξουν το χωριό, να κλείσουν λακκούβες, να κλαδεύουν να ασπρίσουν κ.λ.π.

Ο ένας από τους τρεις δεν μπορεί να κάνει χειρωνακτικές εργασίες, δεν ξέρω αν κάποιος κάνει αντίποινα λόγω επιθέτου, εάν είναι αντίποινα, ντροπή και μόνο ντροπή σε όποιον ή όποια το σκέφτηκε, και έχουμε και τον Διακογιάννη τον Γιώργο ο οποίος είναι παντός καιρού.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και ας ελπίσουμε ότι κάτι θα κάνουν και στο χωριό μου, την Κέφαλο.

Δημήτρης Ζερβός

ADVERTORIALS