Το δείπνο Ιφτάρ από το ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ - Ε. Κοτζαογλάν: Επανεκκινούν άμεσα οι εργασίες στο Τέμενος "Defterdar" στην Πλατεία Ελευθερίας

Το δείπνο Ιφτάρ από το ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ - Ε. Κοτζαογλάν: Επανεκκινούν άμεσα οι εργασίες στο Τέμενος "Defterdar" στην Πλατεία Ελευθερίας

Παρουσία αρxών, φορέων και Κώων Μουσουλμάνων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ 5 Απριλίου το δείπνο Ιφτάρ από τον Οργανισμό Διαχείρισης Κτημάτων - Βακούφ Κω, ενόψει του Ραμαζανιού, στο εστιατόριο Αλής.

Η πρόεδρος του οργανισμού Ελβάν Κοτζαογλάν, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους που βρέθηκαν στο δείπνο, για να τιμηθεί η θρησκευτική γιορτή της νηστείας, αναφέρθηκε και στις εργασίες αποκατάστασης των Τεμένων λέγοντας ότι η Υπουργός Πολιτισμού τους ενημέρωσε ότι έχει αναλάβει νέος ανάδοχος για την αποκατάσταση του Τεμένους "Defterdar" στην Πλατεία Ελευθερίας, με τις εργασίες να επανεκκινούν άμεσα.

Εν συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σοφολογιότατος Ιμάμης Τράμπα Ιρφάν, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του συγκεκριμένου γεύματος, έψαλε προσευχή για τους μουσουλμάνους αδελφούς, όπως τους χαρακτήρισε, ενώ ευχήθηκε καλή Σαρακοστή και στους Χριστιανούς παρευρισκόμενους.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν η έπαρχος Κω – Νισύρου Κωσταντίνα Σβύνου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Σταμάτης Καμπουράκης και ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής Ηλίας Σιφάκης.

ADVERTORIALS