Κύμα κακοκαιρίας στη Ρόδο

Κύμα κακοκαιρίας στη Ρόδο

Οι άνεμοι σώριασαν στο έδαφος τεράστιο δέντρο στον Άγιο Φραγκίσκο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα κακοκαιρία στην περιοχή της Δωδεκανήσου, με κύριο χαρακτηριστικό της, ραγδαίες βροχοπτώσεις και τους ισχυρούς ανέμους, η ένταση των οποίων φθάνει ακόμα και τα 9 μποφόρ.

Από τα καιρικά αυτά φαινόμενα, δημιουργήθηκαν προβλήματα και καθυστερήσεις σε ότι αφορά τα προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων προς και από τα νησιά μας, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, δέχθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί κλήσεις για σπασμένα δέντρα στην πόλη της Ρόδου.

Ένα από αυτά ήταν στην περιοχή του Αγίου Φραγκίσκου, όπου ένα τεράστιο δέντρο κατέρρευσε από τους ισχυρούς ανέμους! Ευτυχώς την ώρα της πτώσης δεν υπήρχαν στο σημείο διερχόμενοι πολίτες.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί επίσης, κατεγράφησαν και μικρές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος (της τάξης των 5 περίπου λεπτών) σε πολλές περιοχές της Ρόδου, χωρίς ευτυχώς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Τα τμήματα πολιτικής προστασίας του Δήμου και της Περιφέρειας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, όπως επίσης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου, σε ολόκληρο το νησί.

πληροφορίες rodiaki.gr 

odos.jpg

ADVERTORIALS