Σε 88χρονο από την Κάλυμνο ανήκει η σορός που βρέθηκε στο ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΚΕΦΑΛΟΥ

Σε 88χρονο από την  Κάλυμνο ανήκει η σορός που βρέθηκε στο  ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΚΕΦΑΛΟΥ

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση και τον εντοπισμό του 88χρονου Σακελλάρη Πατέλλη που αγνοείτο εδώ και 28 ημέρες ,από τις 10 Ιανουαρίου 2022.

Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2022 μεσημέρι εντοπίστηκε στο “ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΚΕΦΑΛΟΥ” ν. Κω σορός αγνώστου άνδρα που βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Ο εν λόγω άνδρας είχε κανονική διάπλαση, ύψους 1.50μ.-1.60μ. περίπου και ήταν ενδεδυμένος με μαύρο υφασμάτινο παντελόνι, μαύρη ζώνη και μαύρες κάλτσες.

Η αναγνώριση λόγω προχωρημένης σήψης δεν ήταν δυνατή και από το ΑΤ Καλυμνίων στάλθηκε δείγμα βιολογικού υλικού του 88 χρονου αγνοούμενου Σακελλάρη Πατέλλη  στην Υποδιεύθυνση DNA για τυχόν ταυτοποίηση

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr έφτασαν σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022  στο ΑΤ Καλυμνίων  από την  Υποδιεύθυνση DNA τα αποτελέσματα που δυστυχώς επιβεβαιώνουν ότι η σορός ανήκει στον άτυχο 88χρονο Σακελλάρη Πατέλλης του Μιχαήλ και της Μαρίνας που εξαφανίστηκε από την οικία του στην περιοχή του Αγίου Θεολόγου Πόθιας Καλύμνου, από το πρωί στις 10 Ιανουαρίου 2022.

Ήδη έχουν ενημερωθεί συγγενικά πρόσωπα του εκλιπόντος.

kalymnos-news.gr
ADVERTORIALS