Συλλήψεις αλλοδαπών στην Κω για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε παράνομους μετανάστες - Ένταση με έναν εκ των δύο στα κρατητήρια

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Κω για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε παράνομους μετανάστες - Ένταση με έναν εκ των δύο στα κρατητήρια

Έναν 28χρονο αλλοδαπό με καταγωγή από τη Συρία και έναν 41χρονο Παλαιστίνιο συνέλαβαν στην Κω, οι άνδρες της αστυνομίας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε παράνομους μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kosnews24 ο 26χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου σε παραλία στο Ψαλίδι, να δίνει οδηγίες μέσω του κινητού του, σε παράνομους μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν σε βάρκα και ερχόντουσαν από τα απέναντι τουρκικά παράλια στην Κω.

Οι 20 παράνομοι μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν στην βάρκα εντοπίστηκαν και κατά την ανάκρισή τους δήλωσαν ότι ο 26χρονος Σύρος τους έδινε πληροφορίες για το πως να κινηθούν, για το που βρίσκεται το λιμενικό σώμα κλπ.

Από την έρευνα προέκυψαν νέες πληροφορίες για την εγκληματική οργάνωση και με νέα επιχείρηση της αστυνομίας εντοπίστηκε, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, ο 41χρονος Παλαιστίνιος ο οποίοι συμμετείχε και αυτός στη διακίνηση των μεταναστών.

Συγκεκριμένα ο 41χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο τους μετανάστες από την παραλία όπου έφταναν στη δομή στο Πυλί.

Η συλλογή πληροφοριών και οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι ο 41χρονος Παλαιστίνιος κατά τη διάρκεια της κράτησής του στα κρατητήρια του Α.Τ. Κω έβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς, ενώ χτυπούσε πόρτες και διάφορα άλλα αντικείμενα δημιουργώντας αναστάτωση. 

ADVERTORIALS