Ευχαριστήριο του 1ου Γυμνασίου Κω

Ευχαριστήριο του 1ου Γυμνασίου Κω

                                                             ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κω, ευχαριστούν θερμά όλους όσους στήριξαν την πρόσφατη εκδήλωση του συλλόγου. Τον διευθυντή τους σχολείου κ.Παναγιώτη Πηλικό, τον σύλλογο διδασκόντων και τους καθηγητές που επιμελήθηκαν την εκδήλωση. Για την άψογη παρουσία της χορωδίας μας, τον κ.Τοπαλίδη και τον Ερρίκο Τρουμούλη και για το χορευτικό μέρος την κ.Βάσω Καλύβα και τον Σπύρο Μπαλαλή. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί αφιέρωσαν από τον ελεύθερο τους χρόνο για τις πρόβες των μαθητών.  Η προσέλευση μαθητών, γονέων και συγγενών ήταν μεγάλη  και τους ευχαριστούμε κυρίως για την κατανόηση τους λόγω περιορισμένου χώρου. Το μεγαλύτερο μπράβο το αξίζουν  οι μαθητές της χορωδίας μας, τα παιδιά που χόρεψαν αλλά και σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας .

Για την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης, ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες και τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν : Τον μεγάλο χορηγό μας, την επιχείρηση Καρακουλάκη με την επωνυμία «ΚΡΕΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΩ» , την εταιρεία Μαρία Γαμβρέλλη  για τα κρασιά, την Σόφη Κουλλιά για τα αναψυκτικά, τα αρτοποιεία Ζαμάγια και Αρβανιτάκη και το κατάστημα κρεάτων και τροφίμων Νέσκε. Για την προσφορά σε λαχανικά τους: Ακύλας Τάσος, Νικήτας Νικηταράς, Μαρία Καλούμα, Xατζηφεϊζουλάχ  και Νίκο Πολίτη . Σε είδος τροφίμων την Μαρίνα Τζανετουλάκου, την Σόφη Κουλλιά και την Μαρία Πολίτου.

Για τις Βασιλόπιτες: Σοφία Κουλιά, Δέσποινα Τουρτουλή, Μαρίνα Τζανετουλάκου, Ελένη Γαμβρέλλη και Μαρία Πολίτου. Για τα φλουριά στις βασιλόπιτες να ευχαριστήσουμε τα Χρυσοχοεία «ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ» για την προσφορά ενός ρολογιού “swatch” και «ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΥ-ΣΙΦΩΝΙΟΥ» για το γούρι. Ο ι τυχεροί ήταν η Ντίνα Καντά και η Στέλλα Ακύλλα.   Για την συνεργασία ευχαριστούμε τον κ.Γιάννη Κιάρη ιδιοκτήτη του εστιατοριίου «Όνειρο» .

Για την Μεγάλη λαχειοφόρο αγορά να ευχαριστήσουμε επίσης τους χορηγούς :

Το ξενοδοχείο «PATMOS AKTIS» τους Νίκο και Τζουλιέτα Πουλιού για την 3μερη διαμονή για δύο άτομα  2) Το χρυσοχοείο «VOLAKA» για το ρολόϊ festina 3) το ξενοδοχείο “Grand Blue”-Καρδάμαινα και τη Σόφη Κουλιά για την 3μερη διαμονή για δύο άτομα  4) το φροντιστήριο «academy» του κ.Μπάμπη Μεντή για τα δυο ετήσια πακέτα Αγγλικών και Γεμανικών 5) την δερματολόγο Μαρία Νικολή για την θεραπεία με lazer 6) το Κτεο ΤΖανετουλάκου με τα 2 δώρα έλεγχο ΙΧ και μοτοποδηλάτου 7)το κατάστημα ανδρικών soulis για τον μπουφάν

Επίσης να ευχαριστήσουμε  τον λογιστή του συλλόγου  τον Τάσο Ακύλλα για την αφιλοκερδή διαχρονική προσφορά των λογιστικών υπηρεσιών του , τον Νίκο Σουσαφίρη μέλος του συλλόγου για την δωρεάν παραχώρηση  λεωφορείων για τη διευκόλυνση των μαθητών μας σε διάφορες δράσεις του σχολείου και τον Τάσο Σαρηγιάννη για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης και φωτογράφιση των μαθητών στο ημερολόγιο σχολείου καθώς επίσης και τα τοπικά Μ.Μ.Ε που προωθούν τις δράσεις μας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ

CENTRUM
zamagias