Πρόσκληση του Πολιτιστικού Ιδρύματος Δωδεκανήσου "Κλεόβουλος ο Λίνδιος"

Πρόσκληση του Πολιτιστικού Ιδρύματος Δωδεκανήσου "Κλεόβουλος  ο Λίνδιος"

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Δωδεκανήσου "Κλεόβουλος ο Λίνδιος", που ίδρυσε ο αείμνηστος, επιφανής Δωδεκανήσιος πολιτικός και πρώην υπουργός Ιωάννης Γ. Ζίγδης, σας προσκαλεί το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ., στην ιστορική αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, (Καραϊσκου 104 & Σωτήρος, Πειραιάς, τηλ. 210 4178159) στην Εκδήλωση, που οργανώνει για να τιμηθούν ο Δωδεκανήσιος (από τη Νίσυρο και την Κω) Ζαχαρίας Ν. Τσιρπανλής, Ομότιμος Καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο Μανόλης Γ. Βαρβούνης, Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με αφορμή την έκδοση των βιβλίων:

  Ζ. Ν. Τσιρπανλή «Γαμήλιες συμπεριφορές στο Αιγαίο. Το παράδειγμα της Νισύρου (19ος αι.)» – Έκδοση Εταιρείας Νισυριακών Μελετών, Αθήνα, 2018

 Μ. Αλ. Αλεξιάδη & Γ. Χ. Κούζα «Ο Καθηγητής Μ. Γ. Βαρβούνης και το [Δωδεκανησιακό] έργο του», Εκδόσεις Πορεία, Αθήνα, 2018


Το βιβλίο του Καθηγητή Ζ. Ν. Τσιρπανλή θα παρουσιάσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου Ναθαναήλ και τα μελετήματα του Καθηγητή Μ. Γ. Βαρβούνη οι Μ. Αλ. Αλεξιάδης και Γ. Χ. Κούζας. 

Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.
Σας παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.

Τηλ. Επικοινωνίας::
Θεμ. Χαραλαμποπούλου-Β' Αντιπρόεδρος: 6944316060
e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Manolis Xatziantoniou desk