Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Κυριακή 22 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου στις 9 το βράδυ - Φιλανθρωπική συναυλία

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Κυριακή 22 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου στις 9 το βράδυ - Φιλανθρωπική συναυλία

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ. Κυριακή 22 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου στις 9 το βράδυ. Φιλανθρωπική συναυλία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
LIVE ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018
Μαζί του η Μελίνα Μακρή και η Μελίνα Μάμμας.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από μια δυναμική άνοιξη με συναυλίες στην Β. Αμερική και τον Καναδά συνεχίζει με ένα πλούσιο από εμφανίσεις καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η ώρα της Καλύμνου φτάνει την Κυριακή 22 Ιουλίου με μια μοναδική συναυλία του στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ του νησιού.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του, που όλοι έχουμε κάποια στιγμή τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας: « Άγγιγμα Ψυχής», «Και θα χαθώ», «Εκδρομή», « Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλή σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Μοιάζουμε»… αλλά και το πρόσφατο άλμπουμ «Έρωτας αγκάθι» αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου. Από το τελευταίο ήδη έχουν ξεχωρίσει και παίζονται στα ραδιόφωνα της χώρας δύο υπέροχα τραγούδια, το «Σε ποιόν να πω το σ’ αγαπώ» ντουέτο με την σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη και το ομώνυμο «’Έρωτας αγκάθι» και τα δύο συνθέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Μαζί του η Μελίνα Μακρή, μια μοναδική τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημά της , τους Vegas και που ακολουθεί πια την προσωπική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού
Φέτος και η ταλαντούχα Μελίνα Μάμμας ελληνικής καταγωγής , γεννημένη στο Μόντρεαλ του Καναδά που κάνει τα πρώτα της βήματα.
Τον συνοδεύουν οι αξιόλογοι μουσικοί :Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν), Γιώργος Δούσος (πνευστά).Η ώρα της Καλύμνου φτάνει την Κυριακή 22 Ιουλίου με μια μοναδική συναυλία του στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ του νησιού.
Η συναυλία είναι μία ευγενική χορηγία του ομογενή επιχειρηματία Γιάννη Χαλίκου και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε συλλόγους της Καλύμνου. Τιμή προπώλησης 10 ευρώ. Τιμή εισόδου στην πόρτα 15 ευρώ.

ice screenshot 20180719 192720

Manolis Xatziantoniou desk