Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον θερινό & χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον θερινό & χειμερινό κινηματογράφο Ορφέα

Στον Χειμερινό & τον Θερινό Κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑ» από την Πέμπτη 1/9 έως και την Τετάρτη 7/9 θα προβληθούν οι δύο παρακάτω ταινίες:

Έρχεται σε Πανελλήνια Πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη ταινία Κινουμένων Σχεδίων «Ψάχνοντας την Ντόρι 2D & 3D» των Άντριου Στάντον (Ψάχνοντας τον Νέμο, Γουόλ-Υ, John Carter: Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους) & Άνγκους ΜακΛέιν με τους Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρή Αθερίδη, Ακίνδυνο Γκίκα, Στεφανία Φιλιάδη, Γιώργο Ρεντούμη, Χρήστο Θάνο, Χίλντα Ηλιοπούλου, Έλλη Θάνου, Μανώλη Γιούργο, Τάσο Κωστή, Βίνα Παπαδοπούλου, Χάρη Γρηγορόπουλο & Μαρία Πλακίδη στην μεταγλωττισμένη έκδοση...

Υπόθεση: 13 χρόνια μετά την πρώτη μας μαγική βουτιά στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό της Pixar, η αναμονή τελείωσε! Οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του Ψάχνοντας τον Νέμο συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους, και πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι που λέγεται Ντόρι, η οποία… απρόβλεπτα θυμάται τη χαμένη της οικογένεια – και ξεκινά έτσι μια νέα, απίθανη περιπέτεια. Η επιστροφή στις ρίζες της θα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους τους συνοδοιπόρους της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Θερινός 2D: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα, Τρίτη: 21:00, Κυριακή, Τετάρτη: 23:00.

Χειμερινός 3D: Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη: 20:00.

Ενώ μαζί μας και η Περιπέτεια «Το Μούτρο: Η Επιστροφή» του Ντένις Γκανσέλ (Το Κύμα) με τους Τζέισον Στέιθαμ, Τζέσικα Άλμπα & Τόμι Λι Τζόουνς...

Υπόθεση: Ο Τζέισον Στέιθαμ, ο καλύτερος και πιο σκληροτράχηλος σταρ ταινιών δράσης, αναλαμβάνει και πάλι τον θρυλικό χαρακτήρα του Άρθουρ Μπίσοπ, σε μια ταινία που γράφει με αίμα και δράση την συνέχεια της ιστορίας. Αυτή τη φορά, ο μεθοδικός και αποτελεσματικός επαγγελματίας εκτελεστής Μπίσοπ έχει αποφασίσει να αφήσει για τα καλά πίσω το παρελθόν του, όμως η μοίρα -με τη μορφή του πιο σκληρού του αντιπάλου- έχει διαφορετικά σχέδια. Τώρα ο θρυλικός εκτελεστής είναι πλέον αναγκασμένος να φέρει σε πέρας τις πιο επικίνδυνες αποστολές της ζωής του, κάνοντάς τις μάλιστα να φανούν σαν ατύχημα, για να μπορέσει να σώσει τον μεγάλο του έρωτα..

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Θερινός: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα, Τρίτη: 23:00, Κυριακή, Τετάρτη: 21:00.

Χειμερινός 3D: Σάββατο, Τρίτη: 22:00.

Σας περιμένουμε

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

moutro

moutro1

HONDOS UNDER
ARMONIA
Manolis Xatziantoniou desk