Ν. Μιμερίνης: Η διαμαρτυρία ενός δημότη της Κω που εκπροσωπεί 200 οικογένειες, παρουσιάζεται ως απειλή και εκβιασμός προς την Δημοτική αρχή

Ν. Μιμερίνης: Η διαμαρτυρία ενός δημότη της Κω που εκπροσωπεί 200 οικογένειες, παρουσιάζεται ως απειλή και εκβιασμός προς την Δημοτική αρχή
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ ΝΙΚΟΥ ΜΙΜΕΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ.
 
 
Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά, για τα τηλεφωνήματα και μηνύματα στήριξης που δέχτηκα όλες αυτές τις μέρες.
 
Βλέπω το όνομα μου να φιγουράρει σε άρθρα των τοπικών μέσων, ως απειλή και εκβιαστή της Δημοτικής Αρχης, χάρη στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κ. Χατζηχριστοφής και στο οποίο χλευάζει και μειώνει ακόμη περισσότερο τον σύλλογο που εκπροσωπώ. Αφορμή για τον κ. Χατζηχριστοφή ήταν η πρόθεση παραίτησης μου από τον αθλητικό σύλλογο ΦΟΙΒΟ, τον οποίο υπηρετώ σταθερά με ήθος και αυταπάρνηση από το 2012. Η πρόθεση να παραιτηθώ ήταν μια πράξη αγανάκτησης και διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, ο οποίος πάρα τις δεσμεύσεις του πριν 3 χρόνια, να βγαίνουν τα προγράμματα χρήσης των γυμναστηρίων μετά από διαβούλευση με τα σωματεία, φέτος αποφάσισε να εκδώσει τα προγράμματα χωρίς να καλέσει τα σωματεία σε συνάντηση, πάρα μόνο επιλεκτικά, να συναντηθεί με εκπρόσωπο ενός σωματείου. Παρά την επιστολή διαμαρτυρίας που αποστείλαμε και τις προσπάθειες μας να τον καλέσουμε στο τηλέφωνο, ουδέποτε απάντησε και ουδέποτε κάλεσε πίσω επί μία εβδομάδα, έως ότου μας κάλεσε ο κ. Δήμαρχος στο γραφείο του, που εν το μεταξύ, είχε ενημερωθεί για την κατάσταση.
 
Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ είχε χρόνο να βγάλει δελτίο τύπου αλλά όχι να εξετάσει το πρόβλημα που του θέσαμε. Εξάλλου δεν υπάρχει πρόβλημα κατά τον ίδιο, αφού ο ΦΟΙΒΟΣ πήρε παραπάνω ώρες στο γυμναστήριο επί ημερών του. Το γεγονός βέβαια ότι πριν τρία χρόνια είχε 80 παιδιά και τώρα 160 δεν έχει σημασία.
 
Αυτή λοιπόν η διαμαρτυρία μου, η διαμαρτυρία ενός δημότη της Κω που εκπροσωπεί 200 οικογένειες, παρουσιάζεται ως απειλή και εκβιασμός προς την Δημοτική αρχή που κρύβει πολιτικές σκοπιμότητες! Δυστυχώς εκεί φτάσαμε. Να φοβάσαι να διεκδικήσεις τα αυτονόητα γιατί μπορεί να κατηγορηθείς για υπονόμευση. Ντρέπομαι πραγματικά, γιατί αβίαστα και χωρίς σκέψη σπέρνετε τη διχόνοια και την αντιπαλότητα σε ένα χώρο που μεγαλώνει παιδιά και σφυρηλατεί προσωπικότητες.
ADVERTORIALS