Τέλος της εβδομάδας η επίσημη σταυροδοσία για το Δήμο Κω

Τέλος της εβδομάδας η επίσημη σταυροδοσία για το Δήμο Κω

Τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα για τη σταυροδοσία των υποψηφίων στο Δήμο Κω.

Στο Πρωτοδικείο Κω συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η συνήθης διαδικασία ελέγχου και διασταύρωσης των πρακτικών και βιβλίων εκλογών των δικαστικών αντιπροσώπων, η οποία ξεκίνησε το βράδυ των εκλογών και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας. Οι εργαζόμενοι στο πρωτοδικείο δουλεύουν πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση με στόχο να τελειώσουν πρώτα την εργασία που απαιτείται για τις Ευρωεκλογές και περιφερειακές, να στείλουν τα αποτελέσματα στη Ρόδο και στη συνέχεια να αρχίσει η διαδικασία για το Δήμο Κω.

Άλλοι υπάλληλοι κάνουν τη διασταύρωση για να επαληθεύσουν τα εκλογικά αποτελέσματα και τους σταυρούς σε κάθε εκλογικό τμήμα και άλλοι τα περνούν ηλεκτρονικά στο σύστημα δεδομένων του Υπουργείου.Σημειώνεται ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει και επανακαταμέτρηση σταυρών.

Η όλη διαδικασία αναμένεται να περατωθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία τα εκλογικά αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Κω που θεωρούνται και τα επίσημα, θα σταλούν στην Ανώτατη Εφορευτική Επιτροπή στη Ρόδο και θα γίνει η ανακήρυξη των αποτελεσμάτων τόσο των κομμάτων και των παρατάξεων όσο και των ευρωβουλευτών,περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων. 

ADVERTORIALS