ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω ΝΔ προς Καματερό : Είναι ντροπή να χρησιμοποιείτε το θάνατο ενός σπουδαίου συμπατριώτη μας για να κάνετε μικροπολιτική.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω ΝΔ προς Καματερό :  Είναι  ντροπή να χρησιμοποιείτε το θάνατο ενός σπουδαίου συμπατριώτη μας για να κάνετε μικροπολιτική.

Ο κ. Καματερός αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές κατέφυγε στην προσφιλή μέθοδο αυτού και των ομοίων του: τις ύβρεις και τις χυδαιότητες.

Τον αφήνουμε στην μοίρα του.

Αντί να απολογηθεί για τα πεπραγμένα της κυβέρνηση που στηρίζει, τολμά να μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας.

Ας ξεκαθαρίσει πρώτα την άποψή του για τον Μαδούρο και τα σοβιέτ και ας αφήσει κατά μέρους τα μαθήματα στους Νεοδημοκράτες.

Αλλά η αριστερή ιστοριοκαπηλεία καλά κρατεί στον εγκέφαλο του κ. Καματερού.

Για να επανέλθει λίγο στην πραγματικότητα, του θυμίζουμε ότι όταν εκείνος ονειρευόταν, ως γνήσιος αριστερός, την Ελλάδα στη σοβιετική σφαίρα, η Νέα Δημοκρατία θεμελίωσε τη δημοκρατία στη χώρα και εγγυήθηκε τη δημοκρατία με την είσοδο της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και επειδή μάλλον ο χρόνος για τον κ. Καματερό σταμάτησε το 1949, οφείλουμε να τον ενημερώσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία νομιμοποίησε το Κ.Κ.Ε. και η Νέα Δημοκρατία έφτιαξε το Μουσείο Δημοκρατίας στον Άη Στράτη, τιμή σε όλους τους Έλληνες που αγωνίστηκαν στον αντιδικτατορικό αγώνα.

Γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν επενδύει στη διαίρεση των Ελλήνων, αλλά στην ομοψυχία τους.

Αλήθεια, μπορεί ο κ. Καματερός να ισχυριστεί το ίδιο για το ΣΥΡΙΖΑ;

Μάλλον άλλες χορδές του κ. Καματερού πειράχθηκαν από την ομιλία του κ. Βορίδη.

Ο κ. Βορίδης μίλησε για πατρίδα και έθνος.

Να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό. Οι Νεοδημοκράτες είμαστε περήφανοι για τους αγώνες των Ελλήνων για την πατρίδα και το έθνος.

Αντίθετα, ο κ. Καματερός ονειρεύεται συμφωνίες για τα σύνορα της χώρας στο Αιγαίο. Αυτό είπε. Ανερυθρίαστα. Αν βρίσκεται σε τέτοια σύγχυση που δεν το θυμάται, υπάρχουν οι δηλώσεις του στο διαδίκτυο. Ας τις μελετήσει.

Αλλά, το απύθμενο θράσος του κ. Καματερού δεν έχει όρια.

Μας είπε ότι το νησί στάθηκε στα πόδια του μετά τον σεισμό. Όντως. Και αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό σε όλους τους Κώους και τις Κώες.

Ας μας πει, όμως, ο κ. Καματερός ποια ήταν η συνεισφορά του ιδίου και της κυβέρνησής του για αυτό.

Γιατί η μόνη “προσφορά” τους στον τουρισμό είναι η υπερφορολόγησή του.

Ας μας πει εάν είναι περήφανος για τις επιλογές του στο ζήτημα του μεταναστευτικού.

Σύντομα, το όνομα του κ. Καματερού θα απαντάται στην ιστορία μόνον ως παράδειγμα άστοχης επιλογής κοινοβουλευτικού αντιπροσώπου από τους ψηφοφόρους. Όπως και όλης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ασχοληθεί με τις ιδεοληψίες κάθε Συριζαίου.

Η απάντηση θα είναι εκκωφαντική και θα δοθεί από τον ελληνικό λαό στην κάλπη.

Υ.Γ. Είναι τουλάχιστον ντροπή να χρησιμοποιείτε ανόητα το θάνατο ενός σπουδαίου συμπατριώτη μας για να κάνετε μικροπολιτική. Δεν θα σας ακολουθήσουμε. Εμείς έχουμε πένθος για την απώλεια του Διονύση μας.

 

 

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

ADVERTORIALS