ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ : Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ :  Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση

Κως, 12 Φεβρουαρίου 2019

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, ενώνω και εγώ τις δυνάμεις και τη φωνή μου με τον Γιώργο Κυρίτση και τη δυνατή ομάδα του. Είμαι υποψήφιος για πρώτη φορά, είμαι άνθρωπος της εργασίας και όχι επαγγελματίας πολιτικός. Δεν θέτω υποψηφιότητα για να έρθω σε αντιπαράθεση και να στήνω καυγάδες με τους υποψηφίους άλλων παρατάξεων. Στόχος μου είναι η ενότητα και η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους συμπολίτες μου ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί όσο περισσότερα μπορούμε για την Κω.

Να δώσουμε απαντήσεις σε όσα προβλήματα παρουσιάζονται και σ’ αυτή την κατεύθυνση θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ζητώντας τη στήριξη των συμπολιτών μου.

Σέβομαι την προσπάθεια και τις επιλογές όλων, πιστεύω ότι όλοι θέλουν να προσφέρουν στην Κω. Θα είμαι υποψήφιος γιατί θέλω να αλλάξουν πολλά στην Κω, στον τόπο που ζω και εργάζομαι. Το νησί μας να γίνει καλύτερο και πιο όμορφο.

Στο ερώτημα γιατί με τον Γιώργο Κυρίτση δεν υπάρχει μία απάντηση, υπάρχουν πολλές.

-Γιατί είναι ο Δήμαρχος των έργων, ο Δήμαρχος που ξέρει να σχεδιάζει και να υλοποιεί. Είναι ο μόνος που έχει πρόγραμμα για την Κω.

-Γιατί είναι ο Δήμαρχος που βάζει την Κω πέρα και πάνω από όλα. Για τον Γιώργο Κυρίτση υπάρχει μόνο η Κως και όχι τα κόμματα.

-Γιατί κράτησε σθεναρή και αποφασιστική στάση στο μεταναστευτικό και δικαιώθηκε σε όλα.

-Γιατί είναι αληθινός, ότι λέει το εννοεί, δεν χαϊδεύει αυτιά.

-Γιατί κράτησε όρθια την Κω στο σεισμό και στο μεταναστευτικό. Η αντίδραση του Δήμου Κω ήταν υποδειγματική τις πρώτες ώρες και μέρες μετά το σεισμό, ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να μην επηρεαστεί η τουριστική κίνηση αφού ο σεισμός έγινε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η Κως πρέπει να προχωρήσει μπροστά με ενότητα και συνεργασία. Χρειάζεται όμως πρόγραμμα και σχέδιο, που μόνο ο Γιώργος Κυρίτσης με έχει πείσει ότι διαθέτει.

Δημήτρης Κατσαντώνης

Ιδιωτικός Υπάλληλος

ADVERTORIALS