O κ. Σαντορινιός να κάνει μαθήματα στο κόμμα του - Επίθεση Νικητιάδη κατά Σαντορινιού

O κ. Σαντορινιός να κάνει μαθήματα στο κόμμα του - Επίθεση Νικητιάδη κατά Σαντορινιού

Με αφορμή τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Σαντορινιού και την επίθεση που έκανε στο ΚΙΝΑΛ ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Γ. Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Το τι είναι επιτρεπτό και τι ανεπίτρεπτο για το ΚΙΝΑΛ, δεν αφορά τον κ. Σαντορινιό που με δηλώσεις του μας κάνει μαθήματα πολιτικής κατηγορώντας μας ότι προσχωρούμε στον νεοφιλελευθερισμό και στον εθνικολαικισμό. Χρήσιμο θα ήταν ωστόσο, ο κ. Σαντορινιός να κάνει μαθήματα στο κόμμα του και φροντιστήρια πολιτικής ο ίδιος για να μας εξηγήσει ποιος είναι αυτός που προσχωρεί στον νεοφιλελευθερισμό και στον εθνικολαικισμό.

Μήπως θυμάται ο κ. Σαντορινιός ποιος συνεργαζόταν επί 4 χρόνια πολύ στενά με ένα ακροδεξιό κόμμα κατ’ εξοχήν φερόμενο ως εθνικοσοσιαλιστικό;

Μήπως θυμάται τι σημαίνει να αποκαλείς εθνικοσοσιαλιστές όσους έχουν άλλη άποψη από την δική του για το «Μακεδονικό»;

Μήπως θυμάται μιλώντας για νεοφιλελευθερισμό ποιοι έδωσαν τα πάντα σε Αμερικανούς και Γερμανούς;

Μήπως θυμάται ποιος έλεγε ότι θα παίζει το νταούλι για να χορεύουν οι παραπάνω;

Μήπως θυμάται πόσα δισεκατομμύρια στην πλάτη του Λαού κόστισε το τρίτο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ;

Μήπως θυμάται ποιος θα έσκιζε τα μνημόνια;

Μήπως θυμάται ποιο κόμμα έφερε τους περισσότερους φόρους στην πλάτη του Λαού; Αν δεν τα θυμάται ο κ. Σαντορινιός καλό θα ήταν να κάνει κάποιο φροντιστήριο για να φρεσκάρει την μνήμη του και να αφήσει τα μαθήματα προς το ΚΙΝΑΛ, που αποτελεί έναν χώρο με νηφάλια και ώριμη πολιτική και με προτάσεις απολύτως φιλολαϊκής κατεύθυνσης που ποτέ δεν υιοθέτησε το κόμμα του.

kalymnos-news.gr

ADVERTORIALS