ΚΩΣ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Νικηταράς για τις δημοτικές εκλογές - Πώς διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό

ΚΩΣ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Νικηταράς για τις δημοτικές εκλογές - Πώς διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό

Μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα ΣΤΑΘΜΟΣ, ο Θ. Νικηταράς ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο της Κω, βάζοντας ουσιαστικά ''φωτιά'' στο πολιτικό σκηνικό!

Εδώ και αρκετό καιρό ο ίδιος ο κ. Νικηταράς αλλά και πρόσωπα τα οποία ανήκουν τόσο στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας όσο και στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ξεκινήσει επαφές για να δημιουργήσουν ένα  ανεξάρτητο ανταγωνιστικό-ισχυρό ψηφοδέλτιο, με επικεφαλής τον κ. Νικηταρά. Φαίνεται πως κάποια ''δυνατά'' ονόματα έχουν ήδη πει το ναι ενώ κάποια άλλα τα οποία ''φλερτάρουν'' με την παράταξη Νικηταρά, περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί το πολιτικό σκηνικό!

Από την άλλη η παράταξη ΌΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ. με επικεφαλής την Ι. Ρούφα, δίνει το δικό της αγώνα 5 χρόνια τώρα και συνεχίζει έχοντας κλείσει νέα πρόσωπα με στόχο τη συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου! Στην παράταξη Όραμα , θεωρούν ''ανήθικη'' την υποψηφιότητα Νικηταρά αφού μετά την επανεκλογή Κυρίτση εκείνος παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος του Οράματος και εμφανίζεται τώρα 5 μήνες πριν τις εκλογές με δική του παράταξη!

Μέσα σε όλα αυτά ο νυν Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης, έχοντας ένας ισχυρό πυρήνα ετοιμάζει τις δικές του κινήσεις για να ενισχύσει την παράταξή του. Μάλιστα ο ίδιος αλλά και οι στενοί συνεργάτες του αφήνουν να εννοηθεί ότι όχι μόνο δεν τους τρομάζει το πολιτικό σκηνικό όπως διαμορφώνεται, αλλά τους ''δυναμώνει'' ακόμα περισσότερο!

Όσον αφορά στις υπόλοιπες παρατάξεις, η παράταξη "Κως Αγάπη Μας" δεν θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο επικεφαλής της παράταξης κ. Παυλίδης, αλλά ενδιαφέρον έχει αν θα συνεργαστεί με κάποια από τις άλλες παρατάξεις και το τι θα πράξουν τα πρωτοκλασάτα στελέχη της! Η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης  σταθερά, με τη στήριξη του ΚΚΕ, θα δώσει τη μάχη και για αυτές τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο της Κω, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η παράταξη #Δίεση με επικεφαλής το  Γιάννη Ζερβό, καθώς το πολιτικό της μέλλον αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα! 

ADVERTORIALS