ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή: Με την κ. Ρούφα δεν θα ασχολούμαστε ακόμα για πολύ αφού την πάνε για απόσυρση

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή: Με την κ. Ρούφα δεν θα ασχολούμαστε ακόμα για πολύ αφού την πάνε για απόσυρση

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή: “Την κ. Ρούφα την πάνε για απόσυρση…”

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Το Δελτίο Τύπου της παράταξης Ρούφα-Όραμα, επιρρίπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή για τα ακραία καιρικά φαινόμενα της Πρωτοχρονιάς.

Ούτε καν τους απασχολεί το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή και σε χρόνο μηδέν βρέθηκαν, στην περιοχή που εκδηλώθηκαν τα πλημμυρικά φαινόμενα, το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας με τους εθελοντές, συνεργεία της ΔΕΥΑΚ και μηχανήματα του Δήμου. Γιατί υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο, οργάνωση αλλά και Δομή Πολιτική Προστασίας, κάτι που δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν και να ομολογήσουν.

Ούτε καν τους απασχολεί ως ερώτημα το ποιος έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων. Γιατί είναι απαγορευμένη ζώνη για όλους αυτούς το συγκεκριμένο ζήτημα. Όπως και το μεταναστευτικό αλλά και η καθυστέρηση των έργων στο λιμάνι.

Με την κ. Ρούφα δεν θα ασχολούμαστε ακόμα για πολύ αφού την πάνε για απόσυρση. Άλλωστε εμείς το είχαμε προβλέψει εδώ και δύο χρόνια.

Φυσικό είναι να αισθάνεται εκνευρισμό από το άδειασμα που της έκαναν. Το ζήτημα όμως της Πολιτικής Προστασίας και της προσπάθειας που γίνεται στο συγκεκριμένο τομέα είναι πολύ σοβαρό για να μετατρέπεται σε πεδίο ευτέλειας και αθλιότητας.

Γιατί όλοι θυμούνται ότι σε ανάλογες περιπτώσεις πλημμυρικών φαινομένων, την “ένδοξη” περίοδο του Οράματος δεν υπήρχε ούτε Δήμος αλλά ούτε και Πολιτική Προστασία.”

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS