Κραυγή αγωνίας κατοίκων στο Ψαλίδι, για τις ζημιές από τη νεροποντή! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κραυγή αγωνίας κατοίκων στο Ψαλίδι, για τις ζημιές από τη νεροποντή! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Την αγωνία τους για τις ζημιές που έχουν υποστεί αλλά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία της πρωτοχρονιάς, εξέφρασαν στο kosnews24.gr κάτοικοι της περιοχής στο Ψαλίδι.

Ο κάτοικοι όπως μας δήλωσαν κινδυνεύουν κάθε φορά που υπάρχει έντονη βροχόπτωση, ενώ και οι περιουσίες τους έχουν υποστεί ζημιές τόσο από την τελευταία νεροποντή όσο και από παλιότερες. Παρακάτω στην photo gallery μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το 2011 και το 2014, ενώ στις τελευταίες 9 φωτογραφίες μπορείτε να διαπιστώσετε τις ζημιές και από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή την 1η του Γενάρη του 2019. Την κατάσταση που  επικρατεί στη συγκεκριμένη περιοχή εδώ και χρόνια κάθε φορά που βρέχει λίγο περισσότερο καταγγέλουν κάτοικοι της περιοχής και διαμαρτύρονται γιατί ενώ το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και χρόνια κανένας δεν κάνει κάτι για να το λύσει και αναλογίζονται ποια ήταν τα μέτρα εκείνα που έλαβαν οι υπεύθυνοι, ώστε να μην φτάσουμε ως εδώ. Και ποια είναι τα μέτρα που θα ληφθούν για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που δεν θα επιτρέψει στο μέλλον την επανάληψή τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν έρθει σε επαφή με τη Δημοτική Αρχή για να καθαριστεί η περιοχή αλλά και να προστατευθούν και περιμένουν πλέον τις ενέργειες των αρχών!

 

 
ADVERTORIALS