Όραμα για Δημοτική Αρχή: Εκτέθηκαν και πάλι από μία «ψιχάλα»… ΦΩΤΟ

Όραμα για Δημοτική Αρχή: Εκτέθηκαν και πάλι από μία «ψιχάλα»… ΦΩΤΟ

Εκτέθηκαν και πάλι από μία «ψιχάλα»… πέντε χρόνια καταστροφικής ανικανότητας αναδύθηκαν από τη λάσπη

Σαν άλλος Νέρωνας ο κος Κυρίτσης πήγε χθες να θαυμάσει τα έργα και τις ημέρες του την ώρα που οι άνθρωποι που επλήγησαν προσπαθούν για άλλη μία φορά να κλείσουν τις πληγές μόνοι τους.

Κάθε χρόνο, στα ίδια σημεία, τα ίδια προβλήματα και αποτέλεσμα κανένα.

Θέλουμε να ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του Δήμου της Κω, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που για ακόμα μία φορά βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.

Δυστυχώς οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι που όφειλαν να έχουν προνοήσει, για το μόνο που είναι ικανοί είναι να βάζουν διαφημίσεις στα ραδιόφωνα με τα λεφτά του Κωακού λαού.

Αν έκαναν απλά τη δουλειά τους δεν θα είχαν ανάγκη από καμία πληρωμένη, με τα λεφτά των Κώων δημοτών, διαφήμιση.

Το νησί βρίσκεται κυριολεκτικά στον αυτόματο πιλότο. Όχι απλά δεν έγιναν καθαρισμοί εκεί που έπρεπε, εκεί που γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα, αμφιβάλουμε αν έστω έκαναν μία αυτοψία σε καίρια σημεία.

Η μετά καταστροφής παρέμβαση δεν αποτελεί παράσημο για την απερχόμενη δημοτική αρχή. Η ουσία βρίσκεται στην πρόληψη και στις παρεμβάσεις που θωρακίζουν την ασφάλεια και τις περιουσίες των συνδημοτών μας.

Όπως πάντα κανείς δεν θα αναλάβει ευθύνες. Θα φταίει ο καιρός που έφερε βροχή, η κλιματική αλλαγή, η περιφέρεια, οι κακοί δημότες που πετούν μπάζα και ογκώδη αντικείμενα (αλλά κανείς δεν είδε και δεν άκουσε), η κακή αντιπολίτευση.

Οι εικόνες από την αυτοψία που διενεργήσαμε στην περιοχή μιλούν από μόνες τους.

Η δέσμευσή μας απέναντι στους συνδημότες μας ξεκάθαρη. Είναι ο τελευταίος χειμώνας που ζουν με την αγωνία του τι θα γίνει αν βρέξει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ.

ADVERTORIALS