Δήμος Κω: Αντιμετωπίστηκαν άμεσα τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε η νεροποντή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.ΦΩΤΟ

Δήμος Κω: Αντιμετωπίστηκαν άμεσα τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε η νεροποντή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.ΦΩΤΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμος Κω: ‘’ Από την πρώτη στιγμή οχήματα και προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ, με την συνεργασία της Ελληνικής Ομάδας διάσωσης, έδωσαν τη μάχη για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στο Ψαλίδι.’’

Άμεση ήταν η κινητοποίηση και η παρέμβαση συνεργείων της ΔΕΥΑΚ και της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που προκάλεσε η νεροποντή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Aπό τις 4 το απόγευμα ο μηχανισμός του Δήμου ήταν επί ποδός και επιχειρούσε στο Ψαλίδι, που υπήρχαν και τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Άμεση ήταν και η ανταπόκριση της Ελληνικής Ομάδας δίασωσης με τους εθελοντές μέλη της που συνεπικουρούσε το έργο των συνεργείων, αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κω που κλήθηκε να αποκλείσει την Γεωργίουν Παπανδρέου προκειμένου να μην εγκλωβιστούν διερχόμενα οχήματα αλλά και να εργαστούν απεριπσπασταν τα συνεργεία.

Τα Συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, τα μηχήματα και οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου προχώρησαν σε συνεχείς παρεμβάσεις στην περιοχή, στην οποία βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ.Κιάρης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος , αρμόδιος για την πολιτική προστασία, κ.Μαραγκός.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ αλλά και τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με το προσωπικό, παραμένουν στην περιοχή για να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν αλλά και για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.

ADVERTORIALS