Η απάντηση της παράταξης Όραμα στον κ. Μ. Ζερβό για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο! ''Η ανηθικότητα και το ψέμα της απερχόμενης δημοτικής αρχής ξεπερνάει κάθε όριο!''

Η απάντηση της παράταξης Όραμα στον κ. Μ. Ζερβό για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο! ''Η ανηθικότητα και το ψέμα της απερχόμενης δημοτικής αρχής ξεπερνάει κάθε όριο!''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ανηθικότητα και το ψέμα της απερχόμενης δημοτικής αρχής ξεπερνάει κάθε όριο!

Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι αυτοί οι άνθρωποι διαθέτουν έστω και ίχνος αγάπης για αυτά τα παιδιά;;;

Η κοινωνία γνωρίζει τους αγώνες της επικεφαλής μας για τα παιδιά μας.

Η κοινωνία γνωρίζει ότι η κα Πη καταψήφισε την νομιμοποίηση της λειτουργίας του Σβουρένειου, και την ένταξή του σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που επετεύχθη επί αντιδημαρχίας της Ιωάννας (επισυνάπτουμε σχετικό link https://tinyurl.com/yd8wsrlx από την kosvoice)

Όχι μόνο δεν σέβονται το δικαίωμα των παιδιών στην εκπαίδευση αλλά τα έστειλαν στην κυριολεξία σε ένα αχούρι που μπάζει νερά, δεν διαθέτει τουαλέτες και που η μια από τις δύο σχολικές μονάδες στεγάζεται σε λυόμενες αίθουσες.

Ακόμα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το σοκ που υποστήκαμε από την κατάσταση και τις συνθήκες που επικρατούν...

Προκαλούμε τον κύριο Ζερβό να επισκεφτούμε από κοινού το χώρο να μας ξεναγήσει ο ίδιος σε αυτόν -παρουσία δημοσιογράφων- για να αποδείξει πόσο υπερήφανος είναι για αυτό του το επίτευγμα.

Προκαλούμε τον κύριο Ζερβό να πει στην κοινωνία και στους γονείς του 7ου δημοτικού σχολείου αν για 1,5 χρόνο που τα παιδιά τους φιλοξενήθηκαν εκεί υπήρχε πόρισμα της επιτροπής καταλληλότητας;

Αν υπήρχε να μας το δείξει.

Προκαλούμε τον λαλίστατο κύριο Ζερβό να μας πει γιατί δεν υλοποίησε τον διαγωνισμό για την μίσθωση ακινήτου τον οποίο εμείς υπερψηφίσαμε.

Να μας πει ακόμα γιατί θυμήθηκε την παραμονή (Παρασκευή 8/11) της έναρξης της σχολικής περιόδου να πάει σε απευθείας μίσθωση χωρίς το πρακτικό της επιτροπής καταλληλότητας;

Τον προκαλούμε να μας πει πόσες φορές γύρισε αυτήν την συγκεκριμένη απόφαση η αποκεντρωμένη διοίκηση Αιγαίου μετά την αναφορά μας, προκειμένου να προστατέψουμε τα παιδιά μας όχι μόνο από την ακαταλληλότητα του κτηρίου αλλά προπάντων από αυτήν του κυρίου Ζερβού!

Τον προκαλούμε επίσης να βγάλει στη δημοσιότητα της πρακτικό της επιτροπής για να δει η κοινωνία πότε εκδόθηκε. 

Τον προκαλούμε να μας δείξει την σύμβαση με το ΒΑΚΟΥΦ για να δούμε την ημερομηνία που υπεγράφη!

Επί μήνες το κτήριο λειτουργούσε χωρίς να έχει υπογραφεί σύμβαση!

Εγκληματική ανευθυνότητα!

Αυτή είναι η πρακτική τους και η συμπεριφορά τους σε αυτά τα παιδιά...

Σας επαναλαμβάνουμε κύριε Ζερβέ είναι ντροπή και όνειδος για την κοινωνία μας η κατάσταση στο Πλατάνι.

Είναι ντροπή και όνειδος για έναν πολιτικό άνδρα να σέρνεται στο ψέμα και στην κακοήθεια επειδή η παράταξή μας δεν ψήφισε μια παράνομη απόφαση προστατεύοντας την ασφάλεια των παιδιών μας!

Είναι αδίστακτος εμπαιγμός!

Ίσως κάποιος άλλος στη θέση του κυρίου Ζερβού να είχε παραιτηθεί ή να είχε απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που θέσαμε στο σχετικό δελτίο τύπου μας.

Επισυνάπτουμε τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο κτήριο από το 2009 κρίθηκε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ από την αρμόδια υπηρεσία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

ADVERTORIALS