Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος: Νομιμότατη η λειτουργία του Δημοτικού Σφαγείου Κω

Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος: Νομιμότατη η λειτουργία του Δημοτικού Σφαγείου Κω

Με αφορμή το τελευταίο δελτίο Τύπου της παράταξης του Οράματος σχετικά με το Δημοτικό Σφαγείο, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα του πρωτογενούς τομέα, κ. Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι όλες οι σφαγές που γίνονται στο Δημοτικό Σφαγείο είναι καθόλα νόμιμες και έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως αναφέρονται στον εγκεκριμένο Κανονισμό Λειτουργίας του. Κάτι που η κα Ρούφα ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος όφειλε να γνωρίζει. Και γνωρίζει, αλλά σκοπίμως ισχυρίζεται το αντίθετο για να δημιουργεί εντυπώσεις.

Εμείς ως δημοτική αρχή είμαστε κοντά και παλεύουμε μαζί με τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, προσπαθώντας να δίνουμε λύσεις για να προχωρούν τα πράγματα μπροστά. Και αυτό είναι η προτεραιότητά μας.

Από την άλλη μεριά η προτεραιότητα της κας Ρούφα είναι δυστυχώς, η αποκάλυψη ανύπαρκτων σκανδάλων και η ανάδειξη υποτιθέμενων λαθών ή παραλείψεων της δημοτικής αρχής. Μόνο αυτά την ενδιαφέρουν και όχι οι ανάγκες της κοινωνίας και των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα.

Δεν ξέφυγε δηλαδή ούτε και τώρα από τη γνωστή πεπατημένη της ειρωνείας, των απαξιωτικών εκφράσεων, δείχνοντας ότι ο κατήφορος στον οποίο έχει αρχίσει να κινείται ενόψει των εκλογών του Μαΐου του 2019 δεν έχει τέλος. Αυτός όμως είναι ένας εντελώς α-πολίτικος τρόπος ενασχόλησης με τα τοπικά πράγματα που μόνο θυμηδία προκαλεί.

Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του Σφαγείου ώστε οι κτηνοτρόφοι να μπορούν να διαθέτουν τα ζώα τους που για τους περισσότερους είναι η μοναδική πηγή εισοδήματος, εξασφαλίζοντας τον εφοδιασμό της τοπικής αγοράς με ντόπια κρέατα, τα οποία πάρα πολλοί συμπατριώτες μας αναζητούν στις καθημερινές τους αγορές.

Απέναντι σε αυτό τον στόχο δεν θα αφήσουμε κανέναν και καμία να σταθεί εμπόδιο».

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS