ΟΡΑΜΑ για Στ. Λοΐζο: Με 120.000 ευρώ στην πενταετία ότι και να σου δώσουν το υπογράφεις!!!

ΟΡΑΜΑ για Στ. Λοΐζο: Με 120.000 ευρώ στην πενταετία ότι και να σου δώσουν το υπογράφεις!!!

ΟΡΑΜΑ για Στ. Λοΐζο: Με 120.000 ευρώ στην πενταετία ότι και να σου δώσουν το υπογράφεις!!!

Αυτό συμβαίνει αγαπητοί συνδημότες με τον κο Λοΐζο. Τον κύριο με τις 60 χιλιάδες ευρώ πώληση ακίνητου στο Δήμο της Κω (θυμίζουμε το κατήγγειλε ο κος Νίκος Μυλωνάς σημειώνοντας ότι δεν έχει αξία πάνω από 25.000 Ευρώ) και τα 1.000 ευρώ μισθό από την ΑΝΕΜ.

Αλήθεια εκτός από τη λήψη της μισθοδοσίας του τι ακριβώς έχει κάνει ο κος Λοΐζος τέσσερα χρόνια ως Πρόεδρος της ΑΝΕΜ; Μήπως σχεδιάζει κατ’ εντολή Κυρίτση ένα ακόμα ξεπούλημα τύπου Ακταίον, δημοτικών τρένων κλπ;

Ο κος Λοΐζος δυστυχώς σέρνεται από τις επιλογές του στο να υπογράφει κείμενα για ζητήματα που του είναι εντελώς άγνωστα.

Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και δυστυχώς αυτό που βλέπουν οι Αντιμαχείτες αλλά και ολόκληρη η Κως από την σημερινή διοίκηση της ΔΕΥΑΚ είναι το απόλυτο τίποτα που «καθρεπτίζεται» στο καφέ νερό που βγαίνει από τις βρύσες τους.

Όσο για το ερώτημα του τι έκανε η προηγούμενη διοίκηση, από μόνο του αποδεικνύει το πόσο αγνοεί ο κος Λοΐζος τα θέματα αυτά και το πόσο αναγκασμένος είναι να υπογράφει ότι κείμενο του δώσουν.

Για την ιστορία και μόνο κε Λοΐζο, η προηγούμενη διοίκηση υπό την Προεδρία του κου Γιώργου Πασσανικολάκη μεταξύ πολλών άλλων ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ αυτό που εσείς σήμερα αποκαλείτε ΔΕΥΑΚ παραλαμβάνοντας το 2011 το απόλυτο τίποτα από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους και μία χρεωκοπημένη επιχείρηση από τον πρώην Δήμο της Κω.

Είναι πραγματικά κρίμα κύριε Λοΐζο… προσπαθήστε τουλάχιστον μέχρι τις 26 Μαΐου 2019 οπότε και λήγει οριστικά η θητείας σας ως δημοτικής αρχής να φύγετε με κάποια αξιοπρέπεια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

ADVERTORIALS