Δήμος Κω: Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου

Δήμος Κω: Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου

“Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω- Ενισχύθηκαν οι περιπολίες και η εκπαίδευση των εθελοντών”

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω με την καθοδήγηση του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου κ. Σεβαστιανού Μαραγκού και του Συντονιστή των Εθελοντών κ. Μιχάλη Γιωργαλή, στα πλαίσια της αντιπυρικής προστασίας του νησιού αλλά και της αντιμετώπισης φυσικών φαινομένων.

-Πραγματοποιείται εκπαίδευση των εθελοντών σε σταθερή βάση ενώ ενισχύθηκαν οι περιπολίες των στελεχών και των εθελοντών της Δομής Πολιτικής Προστασίας σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

-Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και η πλήρωση των δεξαμενών ώστε να είναι έτοιμες να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.

-Έγινε εγκατάσταση κεραιών στον Προφήτη Ηλία, στη θέση Ζηνί Κέφαλος και στο Σύμπετρο προκειμένου να ενισχυθεί η ασύρματη επικοινωνία των στελεχών και των εθελοντών της Δομής Πολιτικής Προστασίας και να υπάρχει άμεση ενημέρωση και αντιμετώπιση περιστατικών.

Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, που δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν, θωρακίζει την Κω αποτελεί ασπίδα προστασίας για το νησί μας και το φυσικό περιβάλλον.

 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS