Βασίλης Α. Υψηλάντης”…Οι πράξεις τους έχουν προκαλέσει εθνική σηψαιμία. Η άμεση απαλλαγή της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ η μόνη λύση.”

Βασίλης Α. Υψηλάντης”…Οι πράξεις τους έχουν προκαλέσει εθνική σηψαιμία. Η άμεση  απαλλαγή της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ η μόνη λύση.”

Βασίλης Α. Υψηλάντης”…Οι πράξεις τους έχουν προκαλέσει εθνική σηψαιμία. Η άμεση  απαλλαγή της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ η μόνη λύση.”

Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τις  κρίσιμες αυτές ώρες που περνά η πατρίδα μας,  ανήμπορη και ανίκανη, σύρεται σε εθνικά άτοπα.

Στο εσωτερικό  το 4ο μνημόνιο, που ψηφίζει αύριο στη Βουλή, οι αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες και η συμφωνία να καταργηθεί η διάταξη που δίνει τη νομική βάση για τυχόν μελλοντική μείωση των συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά συνθλίβουν ακόμα περισσότερο τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους νησιώτες.

Στα εθνικά μειοδοτεί.

Η εκχώρηση στους Σκοπιανούς, από τους Τσίπρα- Καμμένο και των ομάδων τους,  του ονόματος Μακεδονία σε συνάρτηση με την αναγνώριση εθνότητας και γλώσσας Μακεδονικής, με ή δίχως υποσημειώσεις, είναι ανιστόρητη και εθνικά ταπεινωτική.

Οι πράξεις τους έχουν προκαλέσει εθνική σηψαιμία.

Η άμεση  απαλλαγή της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ η μόνη λύση.”

ADVERTORIALS