#Δίεση - Οι παρεμβάσεις του κ. Γιάννη Ζερβού στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω

#Δίεση - Οι παρεμβάσεις του κ. Γιάννη Ζερβού στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω

Μέσω ανάρτησης στα social media o επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης #ΔΙΕΣΗ , αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έκανε κατά τη χθεσινή διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.

Χαρακτηριστικά ο κ. Ζερβός έγραψε:

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης #Δίεση, στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ, ανάμεσα σε άλλα θέματα, είχα την ευκαιρία:

• Να επανέλθω στα ζητήματα σχετικά με την ποιότητα και την επάρκεια του νερού στις δημοτικές ενότητες του τέως δήμου Ηρακλειδών. Είναι αδιανόητο η Κως του 2018 να ταλαιπωρείται από προβλήματα που μας γυρίζουν πολλές δεκαετίες πίσω και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Επιπλέον, με δεδομένη την οξυμμένη ανησυχία των συνδημοτών μας, επανέλαβα ότι ως παράταξη απαιτούμε τη μηνιαία δημοσιοποίηση των χημικών αναλύσεων του νερού από τη ΔΕΥΑΚ για την ευρύτερη περιοχή του «Τριγώνου». 
 • Να ασκήσω κριτική στον Δήμαρχο, για την απουσία του από το κοινό συνέδριο της ΕΝ.ΠΕ & Κ.Ε.Δ.Ε, στο οποίο, κύριο αντικείμενο συζήτησης ήταν οι αλλαγές του θεσμικού πλαισίου στην Αυτοδιοίκηση, δηλαδή η επικείμενη αντικατάσταση του Καλλικράτη από τον Κλεισθένη -1. Ο Δήμος Κω, ιδίως τώρα, λίγο πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή, όφειλε να παρευρεθεί με προτάσεις και διεκδικήσεις.
• Να ζητήσω ενημέρωση για τις ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος προκειμένου να συμβάλει στην πραγματοποίηση του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για τον Τουρισμό Υγείας που θα γίνει σε ένα δίμηνο στο νησί μας. Η άγνοια του αρμόδιου αντιδημάρχου για το εν λόγω συνέδριο, μάλλον ως αποκαρδιωτική απάντηση πρέπει να ληφθεί.
• Να θίξω το ζήτημα με των παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο, ζητώντας την επιτάχυνση των διαδικασιών που απαιτούνται για να ασφαλτοστρωθούν το συντομότερο δυνατόν όσες περιοχές βρίσκονται σε μαύρο χάλι κατά μήκος όλου του νησιού, είτε αυτές ανήκουν στην ευθύνη του Δήμου είτε της Περιφέρειας.

ADVERTORIALS