Όραμα: Η αλαζονεία του κου Κιάρη ανταγωνίζεται την έλλειψη στοιχειώδους ευθιξίας

Όραμα: Η αλαζονεία του κου Κιάρη ανταγωνίζεται την έλλειψη στοιχειώδους ευθιξίας

Ποιος - αλήθεια - είναι ο κος Κυρίτσης το γνωρίζει καλά η κοινωνία της Κω. Πολύ περισσότερο οι εργαζόμενοι του δήμου που τον υφίστανται.    

Ο κος Κιάρης επαληθεύει τα όσα μας μεταφέρουν οι συνδημότες μας περί πλήρους ταύτισης του, και μάλιστα σε «βελτιωμένη» έκδοση, με τις πρακτικές του κου Κυρίτση.

Άλλωστε όπως λέει και ο σοφός λαός, άμα δεν ταιριάζανε....

Η αλαζονεία του κου Κιάρη ανταγωνίζεται την έλλειψη στοιχειώδους ευθιξίας.

Αν διέθετε στοιχειωδώς την τελευταία, θα απαντούσε στα αμείλικτα ζητήματα που θέτει η επιστολή του Αντιμαχείτη συνδημότη μας για το πραγματικό πρόβλημα..

Επιλέγει να αποπροσανατολίσει από το πραγματικό πρόβλημα και άρον - άρον να ανασκευάσει με κραυγές και ύβρεις κατά της επικεφαλής μας.

Δυστυχώς, για αυτόν, οι υπάλληλοι του δήμου γνωρίζουν καλά ποια είναι η Ρούφα και τις καθαρές σχέσεις που έχει με το προσωπικό του δήμου. Το μαρτυρούν και οι πέτρες.

Το ποιόν του πολιτικού άνδρα φαίνεται πραγματικά όταν αναλάβει εξουσία.

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση. Είναι στάση, πρακτική, και μέθοδος.

Ο κος Κιάρης δεν ήταν αυτός που από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου απειλούσε του δημότες Δικαίου και Ηρακλειδών ότι θα τους πάει τη δημοτική αστυνομία γιατί δεν συνδέθηκαν με το αποχετευτικό;

Ο κος Κιάρης δεν ήταν αυτός, που απειλούσε ως άλλος Καίσαρας, τους δημότες με επιβολή προστίμων;

Ο κος Κιάρης δεν ήταν αυτός που την άλλη μέρα και μετά από τη δικαιολογημένη αντίδραση της Ιωάννας τα ...μάζεψε σαν «καλό παιδί» και έβαλε την ουρά στα σκέλια;

Και μόνο η ανάγκη του να αναφερθεί στο κείμενο του(;) τουλάχιστον τρεις φορές στην ιδιότητα του πολίτη ως υπαλλήλου του δήμου υποκρύπτει(;) απειλή που αποδεικνύεται από την προσπάθειά του και το πανικό του να ανασκευάσει και να δώσει άλλο νόημα στα γραφόμενα του... Και μας απειλεί και μας θεωρεί και βλάκες!

Θα είχε μάλιστα εξαιρετικό ενδιαφέρον να εξηγήσει στους πολίτες της Κω γιατί οι δημοτικοί υπάλληλοι, όπως ξεκάθαρα αναφέρει, έχουν καλύτερη πρόσβαση από τους υπόλοιπους πολίτες της Κω στις υπηρεσίες του δήμου... Από τη μία γκάφα στην άλλη το πάει ο κος Κιάρης.

Οι πρακτικές του κου Κιάρη παραπέμπουν σε άλλες καθεστωτικές λογικές και μεθόδους που φαίνεται τελικά - και αυτό είναι ένα παράθυρο ελπίδας - ότι δεν μπορεί να τις υπερασπιστεί μέχρι τέλους.

Στην περίπτωσή του η αλαζονεία ανταγωνίζεται την θρασυδειλία!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

zamagias