Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Νίσυρο. Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Πρόεδρο  της Δημοκρατίας στη Νίσυρο. Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

Στη Νίσυρο αφίχθη, σήμερα ,Τετάρτη 7 Μαρτίου, γύρω στις 10 το πρωί, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή την 70η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην μητέρα Ελλάδα.

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκε ο διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Δημήτριος Χούπης.

 Παρόντες  ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γεώργιος Σταθάκης, ο βουλευτής του Σύριζα Ηλίας Καματερός, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, ο έπαρχος Κω ΓιώργοςΧαλκιδιός και πλήθος κόσμου.

Ο Προέδρος της Δημοκρατίας μετέβη στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ποταμίτισσας όπου πραγματοποιήθηκε επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ.Ναθαναήλ. Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας αποδόθηκαν τιμές από άγημα της 80 ΑΔΤΕ.

Μετά το τέλος της δοξολογίας ο κ Παυλόπουλος μετέβη στο μνημείο των Πεσόντων όπου και κατέθεσε στεφάνι. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση. 

Ο κ. Παυλόπουλος ανακηρύχθηκε  επίτιμος δημότης Νισύρου,από τον Δήμαρχο Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο, ύστερα από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

 

  Δείτε φωτό και  βίντεο 

  

ADVERTORIALS