#Δίεση: Χαστούκι της Δικαιοσύνης στη Δημοτική Αρχή Κυρίτση

#Δίεση: Χαστούκι της Δικαιοσύνης στη Δημοτική Αρχή Κυρίτση

#Δίεση: Χαστούκι της Δικαιοσύνης στη Δημοτική Αρχή Κυρίτση

Αυτό που έχουν καταλάβει οι συνδημότες μας εδώ και καιρό αποδείχθηκε πια και με τη βούλα του νόμου. Ο κ. Κυρίτσης έγινε δήμαρχος στηριζόμενος στη λάσπη, στο ψέμα και στον διχασμό της τοπικής κοινωνίας. Οι δημότες μας βλέπουν ξεκάθαρα την αλήθεια.

Ότι όλα αυτά τα χρόνια, κάποιοι πολιτικοί αριβίστες για να καταλάβουν το Δήμο δεν δίστασαν να σπιλώσουν ονόματα, να θίξουν υπολήψεις και να σύρουν στα δικαστήρια άξιους συμπολίτες μας μόνο και μόνο επειδή πιστεύουν σε αξίες και αρχές που αυτοί πολεμούν. Το χαστούκι που δέχθηκε η Δημοτική Αρχή Κυρίτση από την ελληνική Δικαιοσύνη ήταν τόσο δυνατό που όχι μόνο ζαλίστηκε αλλά άρχισε και να παραμιλάει, επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Την ίδια καραμέλα εδώ και επτά χρόνια.

Ευτυχώς για την Κωακή κοινωνία το πραγματικό συμφέρον των δημοτών δεν προασπίζεται από την διχαστική συμπεριφορά του κ. Κυρίτση. Καλούμε τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο προσωπικά να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από την Κωακή κοινωνία και τους συνδημότες μας που έσυρε άδικα στα δικαστήρια. Να σταματήσει να φορτώνει το Δήμο με δικαστικά βάρη και πιθανές απαιτήσεις από τις αχαρακτήριστες ενέργειές τους.

Αφού ο ίδιος δε μπορεί να δημιουργήσει τίποτα καλό για το νησί μας ας αναλογιστεί τουλάχιστον ότι η κοινωνία μας προόδευσε μόνο με συνεργασία και συναίνεση και όχι με αδιέξοδες λογικές ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Γραφείο Τύπου #Δίεση

ADVERTORIALS