Απορρίφθηκε από την Κυβέρνηση η τροπολογία για την παράταση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Απορρίφθηκε από την Κυβέρνηση η τροπολογία για την παράταση  του μειωμένου  ΦΠΑ στα νησιά

Απορρίφθηκε από την Κυβέρνηση η τροπολογία που κατέθεσαν χθες Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τη διατήρηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ για τα νησιά  

Σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να απορρίψει την τροπολογία για την παράταση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά , ο Νότης Μηταράκης σε δήλωσή του αναφέρει:

 «Οι μάσκες έπεσαν.

Η κυβέρνηση, αρνούμενη να δεχτεί την τροπολογία που καταθέσαμε χτες οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για ετήσια παράταση του νησιωτικού ΦΠΑ, απέδειξε στην πράξη την αδιαφορία της για τους νησιώτες.

Την απέδειξε, προτείνοντας το 2015 την κατάργηση του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ.

Την απέδειξε πρόσφατα, αποκλείοντας τον νησιωτικό ΦΠΑ από τα «περίφημα» αντίμετρα.

Την απέδειξε μόλις προχθές, αποκλείοντας τους μειωμένους συντελεστές από το κοινωνικό μέρισμα που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Ζητήσαμε έστω και την ύστατη στιγμή η Κυβέρνηση να δεχτεί την παράταση και να συζητήσει με τους φορείς των νησιών και μαζί μας τρόπους στήριξης της νησιωτικότητας.

«Βάλαμε πλάτη» στην ουσία και δείξαμε το δρόμο στην κυβέρνηση ώστε να αναζητηθεί η λύση και να βρούμε τρόπους να ενισχύσουμε την παραγωγή και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων μας και το βιοτικό επίπεδο των νησιωτών.

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για άλλη μια φορά απέρριψαν την πρότασή μας.

Αυτό είναι το πραγματικό τους πρόσωπο.

Και ο κάθε Χιώτης πρέπει να το ξέρει ξεκάθαρα. Την ευθύνη για την κατάργηση του νησιωτικού ΦΠΑ την έχουν αποκλειστικά οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

ADVERTORIALS