Π. Πετρής – Ν. Χατζηδιαμαντής – Αθ. Χατζημάρκος: Mας κάλεσαν σε κατεπείγουσα συνεδρίαση,αλλά το κοινοτικό κατάστημα κλειστό - ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ

Π. Πετρής – Ν. Χατζηδιαμαντής – Αθ. Χατζημάρκος: Mας κάλεσαν σε κατεπείγουσα συνεδρίαση,αλλά το κοινοτικό κατάστημα κλειστό -  ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ

Μόλις σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι μας κάλεσαν ως Κοινοτικούς Συμβούλους της Κω σε κατεπείγουσα συνεδρίαση για ναγνωμοδοτήσουμεγια τα έργα του 2018 στις 14:30!

Οι λαϊκές συνελεύσεις σας μάραναν που έχουν εξελιχθεί σε συνεστιάσεις των «απευθείας αναθεσάκηδων» (βλέπε λαϊκή συνέλευση Κω). Ούτε η απαξίωση του κόσμου είναι τυχαία, κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής, ούτε «βρέχει»…

Και αν νομίζετε ότι τα είδατε όλα δείτε την πρόκληση και διαβάστε παρακάτω γιατί τα κατορθώματα τους ξεπερνούν κάθε όριο.

Αγαπητοί συνδημότες, έστω και οργισμένοι από την απαξίωση που βιώνουμε ως Κοινοτικοί Σύμβουλοι προσήλθαμε στο κοινοτικό κατάστημα στις 14:30 για να διαπιστώσουμε ότι ήταν ΚΛΕΙΣΤΟ. Ναι καλά διαβάσατε ΚΛΕΙΣΤΟ.

Περιμέναμε εκεί αρκετή ώρα. Ούτε υπάλληλος δεν υπήρχε. ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ. (δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες)

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Όλα στο πόδι. Όλα την τελευταία στιγμή. Όλα για το θεαθήναι.

Έτσι κι αλλιώς εμείς δεν πιστεύουμε ούτε μία λέξη από όσες λέει ο κος Κυρίτσης.

Καλούμε τους συναδέλφους της συμπολίτευσης (σε όσους τουλάχιστον έχει απομείνει έστω και ένα δράμι αξιοπρέπειας) αλλά και της μειοψηφίας να μην παρέχουν καμία νομιμοποίηση στις απαράδεκτες διαδικασίες που η ανικανότητα τους και οι καθεστωτικές πρακτικές τους μας επιβάλουν.

Να μην επιτρέψουν να στηθεί μια απόφαση που θα φέρει τις υπογραφές τους.

Ο κος Κυρίτσης ξέρει ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τα εκτελεστέα έργα του 2018 θα γυρίσει πίσω, ως μη νόμιμη, αν δεν έχει τη σχετική απόφαση των κοινοτικών συμβουλίων. Αυτός και μόνον αυτός είναι ο λόγος που θέλει να μας σύρει άρον- άρον να ψηφίσουμε τα έργα που το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν πρόκειται να κάνει.

Η «πρόσκληση» αυτή συνιστά μία ακόμα προσβολή και απαξίωση στους πολίτες που μας τίμησαν και σας τίμησαν με τη ψήφο τους. Σας την επιστρέφουμε ως απαράδεκτη και ως ενθύμιο της μεταλλαγμένης καταστροφικής σας αλλαγής και των «πρωτοπόρων» «δημοκρατικών» πρακτικών σας.

ΑΡΚΕΤΑ!!!

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΩ

Πέτρος Πετρής – Νικόλαος Χατζηδιαμαντής – Αθανάσιος Χατζημάρκος

ADVERTORIALS