Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος,συμμετείχαν εκπρόσωποι της Μαρίνας Κω

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος,συμμετείχαν εκπρόσωποι της Μαρίνας Κω

“Το Παγκόσμιο Συνέδριο Μαρινών στην Ελλάδα. Δυναμική παρουσία της Μαρίνας της Κω.”

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, στην Μαρίνα του Φλοίσβου, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Μαρίνας Κω κ. Σ. Μαραγκός και ο Γενικός Διευθυντής κ. Δρόσος με αντικείμενο την διεξαγωγή του Παγκόσμιου Συνεδρίου Μαρινών του 2018 στην Ελλάδα.

Η Μαρίνα της Κω αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, που αποτελείται σήμερα από 21 Τουριστικούς Λιμένες/Μαρίνες με 8.100 θέσεις ελλιμενισμού. Ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την εκπροσώπηση των Τουριστικών Λιμένων της Ελληνικής Επικράτειας, την αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και τη μελέτη και επεξεργασία θεμάτων που αφορούν στην δημιουργία των Τουριστικών Λιμένων.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Μαρινών δημιουργεί ευκαιρίες και δυνατότητες για τη Μαρίνα της Κω που σκοπεύει να έχει δυναμική παρουσία για να προβάλλει την Κω αλλά και τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει η Μαρίνα μας.

Το Συνέδριο συγκεντρώνει επαγγελματίες αλλά και επενδυτές από κάθε γωνία του κόσμου, που απασχολούνται με υπηρεσίες, διαχείριση, κατασκευές και προμήθειες εξοπλισμού σε Μαρίνες και Λιμένες και για όλα τα είδη αναψυχής. Επίσης συμμετέχουν ακαδημαϊκές ή κλαδικές ενώσεις και Δημόσιοι φορείς που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη Τουριστικών Λιμένων σε παραθαλασσίους προορισμούς και άλλες ειδικότητες του ευρύτερου θαλάσσιου Τουρισμού.

Η Μαρίνα της Κω θα έχει ισχυρή παρουσία στο Συνέδριο.

Θα γίνει παρουσίαση της Μαρίνας της Κω και θα επιδιωχθούν στρατηγικές συνεργασίες με επιχειρήσεις θαλάσσιου τουρισμού και σκαφών αναψυχής.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί το σχέδιο για το δίκτυο Μαρινών στην Κω, προκειμένου να υπάρξει ενδιαφέρον από επενδυτικούς και επιχειρηματικούς ομίλους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS