Δήμος Κω: Επέκταση στο ωράριο των λεωφορείων της δημοτικής συγκοινωνίας και δωρεάν μετακινήσεις των επισκεπτών

Δήμος Κω: Επέκταση στο ωράριο των λεωφορείων της δημοτικής συγκοινωνίας και δωρεάν μετακινήσεις των επισκεπτών

“Επέκταση στο ωράριο των λεωφορείων της δημοτικής συγκοινωνίας και δωρεάν μετακινήσεις των επισκεπτών μας για να στηριχθεί η τοπική οικονομία.”

Ο Δήμος Κω, εδώ και τρία περίπου χρόνια, αναβαθμίζει το δίκτυο της δημοτικής συγκοινωνίας και αναδεικνύει τον κοινωνικό της ρόλο.

Έχει ήδη τεθεί σε ισχύ η πρώτη φάση επέκτασης του ωραρίου και τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας εκτελούν το τελευταίο δρομολόγιο από τα ξενοδοχεία προς την πόλη στις 12.15 π.μ.

Το ωράριο θα διευρυνθεί περισσότερο, μέχρι τις 1.30 π.μ, τις επόμενες μέρες όταν ολοκληρωθούν οι προσλήψεις πέντε ακόμα οδηγών.

Η Δημοτική συγκοινωνία θα στηρίξει για μία ακόμα χρονιά την 3η Γιορτή Τοπικών Αγροτικών Προϊόντων και Γαστρονομίας στις 29 Ιουλίου, μετακινώντας δωρεάν τους επισκέπτες των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων της Κω, προκειμένου να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία του νησιού.

Παράλληλα θα συνεχιστεί η δωρεάν μεταφορά όλων των επιβατών κάθε δεύτερο Σάββατο για όλη την ημέρα προκειμένου να βγουν οι επισκέπτες μας από τα ξενοδοχεία, να γνωρίσουν την Κω και να στηριχθεί η τοπική οικονομία.

Οι ημέρες της δωρεάν μετακίνησης είναι στις 12 Αυγούστου, στις 26 Αυγούστου και στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ θα υπάρξει δωρεάν μετακίνηση και στη “Λευκή Νύχτα”.

Η Δημοτική συγκοινωνία συμμετέχει επίσης στον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου με την ολοήμερη μεταφορά όλων των επιβατών.

Η Κως αλλάζει πρόσωπο, με έργα και πράξεις.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ADVERTORIALS