Η κ. Δ. Τελλή μιλάει στο Kosnews24. ''Μαζί με τον πρόεδρό μας και τα στελέχη της ΤΟ της ΝΔ Κω προσπαθούμε για το καλύτερο της Κω ''

Η κ. Δ. Τελλή μιλάει στο Kosnews24. ''Μαζί με τον πρόεδρό μας και τα στελέχη της ΤΟ της ΝΔ Κω προσπαθούμε για το καλύτερο της Κω ''

Συνέντευξη στο Kosnews24.gr παραχώρησε η υπεύθυνη γυναικών της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Κω. Η κ. Τελλή μάς μίλησε για το πώς πήρε την απόφασή της να ασχοληθεί με τη Νέα Δημοκρατία, για την πορεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ και για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, για το ενδεχόμενο εκλογών και αν είναι έτοιμη η ΝΔ για κάτι τέτοιο αλλά και για τις φήμες σχετικά με την υποψηφιότητα του Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση με το ψηφοδέλτιο της Νέα Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα . 

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη 

Πώς πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με την Τ.Ο. της ΝΔ στην Κω;

Απο την οικογένεια μου έχω μάθει ενα πράγμα, αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που λειτουργούν οι τοπικες οργανώσεις, οι τοπικοί σύλλογοι, οι πολιτικές οργανώσεις, οι δημοτικές ομάδες, οι πολιτικές νεολαίες, τότε ανέλαβε δράση, οργανώσου, μπες σε μια τοπική οργάνωση, σε μια πολιτική νεολαία και μαζί με τους φίλους σου, την ομάδα σου προσπάθησε να την αλλάξεις. Πιστεύω ότι δεν υπήρχε ποτέ καλύτερη συγκυρία από τη σημερινή για να μπει ένας νέος άνθρωπος στην πολιτική, να ασχοληθεί γενικότερα με τα κοινά. Τα περισσότερα κόμματα, οι περισσότερες οργανώσεις, οι σύλλογοι, διψούν για νέα πρόσωπα γιατί αυτή είναι η απαίτηση της κοινωνίας. Αυτήν την ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτούν οι νέοι.

Όσοι αισθανόμαστε έτοιμοι, οφείλουμε να σταματήσουμε να περιορίζουμε την πολιτική μας δραστηριότητα ασκώντας κριτική στα social media, με σχόλια μίσους, οργής και ειρωνείας. Πρέπει να σηκωθούμε από τον καναπέ, και να προσπαθήσουμε μέσω της πολιτικής να λύσουμε τα προβλήματα αντί να τα περιγράφουμε.

Είστε ικανοποιημένη με την έως τώρα πορεία της Τ.Ο. της ΝΔ Κω;

Αρκετά ικανοποιημένη. Μαζί με τον πρόεδρο μας και τα στελέχη της ΤΟ της ΝΔ Κω προσπαθούμε για το καλύτερο της ΚΩ.

Τι θεωρείτε ότι άλλαξε στην τοπική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

Σαφώς έχετε παρατηρήσει ότι η πλειοψηφία της τοπικής ειναι νέοι άνθρωποι. Αυτό θεωρώ ότι ειναι μια μεγάλη και ουσιαστική αλλαγή. Άλλωστε ειναι και αρχή του Κυριακου Μητσοτακη το να δίνεται η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους. Το πολιτικό σύστημα ανανεώνεται όταν νέοι άνθρωποι δίνουν τη μάχη “από μέσα” αντί να κάνουν κριτική χωρίς να συμμετέχουν.

Πιστεύετε ότι υπάρχει περιθώριο επαναδιαπραγμάτευσης των μέτρων αν αλλάξει η κυβέρνηση;

Πρεπει και το οφείλουμε στην Ελλάδα και σε ολους εμάς να σταματήσει αυτή η κατρακύλα των τελευταίων χρόνων και να γίνει μια σωστή διαπραγμάτευση του χρέους. Αυτό μπορούμε να το κατορθώσουμε μόνο με την κυβέρνηση της ΝΔ και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτακη.

Πιστεύετε τελικά ότι υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στις αρχές του 18;

Ποτέ η χώρα δεν έχει ξαναγνωρίσει πιο ανεύθυνη, πιο αδίστακτη και πιο επιζήμια κυβέρνηση. Γι’ αυτό και η καταδίκη της από τους πολίτες, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, θα είναι τόσο βαριά όση θα είναι και η κρίση της ιστορίας.Πρέπει να σκεφτούμε τροπους να ενισχύσουμε το οικοδόμημα και όχι να το αποδομήσουμε

Αν υποθέσουμε ότι γίνονται αύριο εκλογές, η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη;

Νιώθετε ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και ειδικότερα της νεολαίας;

Θεωρώ ότι ειναι έτοιμη ανα πάσα στιγμή. Η εμπιστοσύνη του κόσμου φαίνεται καθημερινά προς την ΝΔ καθώς και προς το πρόσωπο του Κυριακου Μητσοτακη. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο την κοροϊδία της κυβέρνησης, της οποίας κυβέρνησης η καταδίκη θα ειναι βαριά.

Κλείνοντας θα ήθελα να σχολιάσετε τα όσα ακούγονται περί υποψηφιότητας του κ. Κυρίτση με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα.

Την ευρύτατη κοινωνική πλειοψηϕία που ήδη απολαμβάνει η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει ασϕαλώς και η εκτεταμένη παραϕιλολογία για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το ψηϕοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές. Εντούτοις, οι αποϕάσεις αυτές θα ληϕθούν όταν και όπως πρέπει από τα κομματικά όργανα και την επιλογή από τον Πρόεδρο και επόμενο Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ADVERTORIALS