Τ.Ο. ΝΔ Κω: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα και την αλήθεια

Τ.Ο. ΝΔ Κω: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα και την αλήθεια

Πενία τέχνας κατεργάζεται

Η ολική καθίζηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Κω να εκδώσουν μία ποταπή, προκλητική και προσβλητική ανακοίνωση με ευθείες αναφορές σε στελέχη της Ν.Δ. Κω.
Εύλογο. Μόνη διέξοδος της πενίας πολιτικών επιχειρημάτων είναι η εξύψωση σε πολιτικές τέχνες της υβρεολογίας, της λασπολογίας και του ψεύδους.
Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ διακρίνεται για αυτές τις «αρετές», επάνω στις οποίες έκτισε και κτίζει την κυβερνητική του προπαγάνδα.
Τολμούν να μιλούν εκείνοι που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στον γκρεμό και στην καταστροφή. Οι «ήρωες» της περήφανης διαπραγμάτευσης που οδήγησε στο σκληρότερο μνημόνιο. Αυτοί που επέβαλαν και εξακολουθούν να επιβάλουν τα «capital controls» βραχυκυκλώνοντας την οικονομία. Οι αρχιμάστορες της κυβίστησης.
Και κυρίως τα στελέχη ενός κόμματος που έχει διακριθεί ως κυβέρνηση μόνον για τις εντατικές προσπάθειές της να προσελκύσει και να εμπνεύσει τη διαπλοκή.
Ξεχνούν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τα βοσκοτόπια των τηλεοπτικών αδειών;
Θυμούνται τη σκανδαλώδη ρύθμιση για τις offshore πολιτικών προσώπων;
Θα απολογηθούν για την ευκολία που με «βιαστικούς» διαγωνισμούς στήνουν αχρείαστα κέντρα κράτησης δαπανώντας εκατομμύρια;
Θα μας πουν σε τι εξυπηρετεί η δημιουργία Πρωθυπουργικών Γραφείων ανά την Ελλάδα, αν όχι στην προσπάθεια εγκαθίδρυσης πελατειακών σχέσεων;
Θα μας εξηγήσουν γιατί δεν έκλεισαν την αξιολόγηση και δέσμευσαν τον ελληνικό λαό με νέα μέτρα για το 2018 και το 2019;
Δυστυχώς για τους ίδιους, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα και την αλήθεια.
Οι εκλογές, λοιπόν, είναι σανίδα σωτηρίας για τον ελληνικό λαό προκειμένου να απαλλαγεί από την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.
Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για όλους. Ίσως και για τους ίδιους τους θρασείς κυρίους του ΣΥΡΙΖΑ. Προκειμένου να αφιερωθούν στη συγγραφή της βιογραφίας τους με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ: Πώς να κάνετε το όχι, ναι»...

Τοπική Οργάνωση Κω
Νέας Δημοκρατίας

ADVERTORIALS