1921 οι μετανάστες στο HOT SPOT της Κω!!! ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

1921 οι μετανάστες στο HOT SPOT της Κω!!! ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στους 60. 347 έφθαναν οι καταγεγραμμένοι  νέοι μετανάστες στις 07:30 το πρωί της Τετάρτης  σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.
Στην Κω, χθες, έφτασαν 6 νέοι μετανάστες και στην Κάλυμνο 26 

Στην Κω (στην οργανωμένη δομή) βρίσκονται αυτή τη στιγμή συνολικά 1889 μετανάστες με το HOT SPOT να είναι χωρητικότητας 1000 ατόμων !!!

 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 32 μετανάστες που βρίσκονται στην Κάλυμνο έως και σήμερα, σύμφωνα με την μέχρι τώρα τακτική που ακολουθείται, μετά τις  προβλεπόμενες διαδικασίες και την καταγραφή τους από το Λιμεναρχείο Καλύμνου, θα προωθηθούν στο Hot Spot της  Κω.

Μετά την καταγραφή των μεταναστών που βρίσκονται στην Κάλυμνο και την προώθησή τους στο Hot Spot της Κω, μέχρι τέλος της εβδομάδας στο συγκεκριμένο κέντρο  καταγραφής, ταυτοποίησης και προσωρινής διαμονής  προσφύγων και μεταναστών, θα διαμένουν 1921 μετανάστες με το HOT SPOT να είναι χωρητικότητας 1000 ατόμων !!!

Δείτε τον πίνακα όπως τον έχει δώσει  στη δημοσιότητα το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης, σήμερα 12/10/2016

 Ανοιγμα συνημμένου

ADVERTORIALS