Η. Καματερός: Σε 3 έδρες στοχεύει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα

Η. Καματερός: Σε 3 έδρες στοχεύει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα

ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Η πολιτική που ασκούν μέχρι σήμερα οι μνημονιακές κυβερνήσεις σε βάρος των ελλήνων πολιτών δεν είναι αναπόφευκτη αλλά μπορεί να ανατραπεί και στο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε το βάρος αυτής της ανατροπής δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Ηλίας Καματερός σε συνέντευξη τύπου το πρωί της Τρίτης αναλύοντας τις πολιτικές προτεραιότητες του κόμματός του. Παράλληλα χαρακτήρισε ως πρόκληση για τον ίδιο και βαριά ευθύνη την πιθανότητα να εκπροσωπήσει την Κω και τα Δωδεκάνησα, εάν κερδίσει βουλευτική έδρα, στο πλαίσιο εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ που στοχεύει σε τρείς έδρες στο Νομό μας.

Ο κ. Καματερός έκανε λόγο για θράσος της συγκυβέρνησης να φοβίζει τον ελληνικό λαό ενώ έχει δεσμευτεί για νέα μέτρα σε βάρος της οικονομίας και των πολιτών, όπως είναι η μείωση συντάξεων και η αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό ενώ χρέωσε στη Νέα Δημοκρατία στροφή στην παροχολογία αναγνωρίζοντας ότι δεν περνάει η λογική του εκφοβισμού της κοινωνίας.

Ο κ. Καματερός δήλωσε ότι αν συνεχιστεί η πολιτική Σαμαρά θα είναι καταστροφή για τον τουρισμό και τόνισε πως πρέπει να αλλάξει το τουριστικό μοντέλο με στροφή στον ποιοτικό τουρισμό ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ρευστότητας με γενναίες και καθολικές ρυθμίσεις στα δάνεια ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Όσον αφορά στον εκλογικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως στοχεύει στην αυτοδυναμία για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του δίχως αλλοιώσεις αλλά συμπλήρωσε ότι επιδιώκει ευρύτερες συνεργασίες για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας που να εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού για αποτελεσματική διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

Τέλος, για τα ιδιαίτερα προβλήματα των νησιών πρόσθεσε ότι η ανάδειξη της νησιωτικότητας και η εξειδίκευση αναπτυξιακής πολιτικής για κάθε νησί αποτελεί προτεραιότητα ιεραρχώντας το συγκοινωνιακό ως ένα από τα βασικά προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης μέσα από τη συγκρότηση Δημόσιου Φορέα Ακτοπλοϊας

ΔΗΡΑΣ 13 1 2015 Γ. Κατσάβαρος

ADVERTORIALS