Φαβορί ο Κάρι για MVP στους τελικούς NBA

Φαβορί ο Κάρι για MVP στους τελικούς NBA

Φαβορί ο Κάρι για MVP στους τελικούς NBA

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς απέχουν μία μόλις νίκη από την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ, τον τέταρτο της δυναστείας του Κάρι, του Τόμσον, του Γκριν και του Στιβ Κερ. Τα πράγματα βεβαίως δεν είναι εύκολα, όμως με το υπέρ τους 3-2 είναι φαβορί κόντρα στους Σέλτικς. Ακόμα και αν χάσουν σήμερα στη Βοστώνη, το καθοριστικό Game 7 θα γίνει στο σπίτι τους, στο Chase Center στο Σαν Φρανσίσκο.

Εν τω μεταξύ, μετά την καταπληκτική επίδοση του Άντριου Γουίγκινς στο Game 5 (και την εν γένει θετικότατη παρουσία του), υπάρχει μεγάλη σπέκουλα για το κατά πόσο μπορεί να πάρει εκίνος το βραβείο του MVP αν οι Γουόριορς πάρουν τον τίτλο. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πάντως, ο Στεφ Κάρι είναι το μεγάλο φαβορί.

Ο ηγέτης του Γκόλντεν Στέιτ έχει δύο βραβεία MVP κανονικής περιόδου (ένα εκ των οποίων το μοναδικό ομόφωνο της ιστορίας), όμως δεν έχει πάρει τίτλο MVP τελικών, αφού στα τρία πρωταθλήματα της ομάδας του το ένα κατέληξε στον Αντρέ Ιγκουοντάλα και τα δύο στον Κέβιν Ντουράντ. Υπάρχει μεγάλο ρεύμα που λέει ότι τουλάχιστον στην περίπτωση Ιγκουοντάλα, ο Κάρι ήταν αυτός που το άξιζε. Ο αναλυτής Στίβεν Α. Σμιθ είχε τότε πει «και πως να παιξω στοιχημα αν παίρνουν τέτοιες αποφάσεις οι ψηφοφόροι των βραβείων»;

Οι στοιχηματικές εταιρείες συμφωνούν ότι ο Κάρι είναι το απόλυτο φαβορί, αφού στη Novibet βλέπουμε την απόδοσή του να κυμαίνεται στο 1.30. Ακολουθεί ο Τέιτουμ στο 4.80 και ο Γουίγκινς στο 17.00.

ADVERTORIALS