Νέα... παραπατήματα του Γιούνκερ πυροδοτούν ξανά σχόλια για τη σχέση του με το ποτό

Νέα... παραπατήματα του Γιούνκερ πυροδοτούν ξανά σχόλια για τη σχέση του με το ποτό

Υποβασταζόμενος μπήκε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο δείπνο της συνόδου Ευρώπης - Αφρικής στη Βιέννη - «Ο πρόεδρος είναι καλά, πονάει μερικές φορές όταν περπατάει» δηλώνει εκπρόσωπός του

Συζητήσεις και σχόλια προκάλεσε για μια ακόμη φορά η ...αστάθεια του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Ο κ.Γιούνκερ βρισκόταν χθες στη Σύνοδο Ευρώπης - Αφρικής στη Βιέννη. Φτάνοντας για το δείπνο, πρόεδρος της Κομισιόν μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια του ενώ χρειάστηκε να τον στηρίξει μια βοηθός του ενώ ένας δεύτερος τον κρατά από πίσω για να μην πέσει.

Παρά τη δυσκολία του στο περπάτημα, ο κ.Γιούνκερ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στη συνέχεια, υποδέχθηκε με αγκαλιές, «χαστουκάκια» και high five ηγέτες, ενώ ερωτηθείσα σχετικά η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν Μίνα Αντρέεβα είπε ότι οι φωτογραφίες κάποιες φορές λένε... ψέματα.
«Οι φωτογραφίες κάποιες φορές λένε ψέματα, όπως το κάνουν σε αυτήν την περίπτωση» είπε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου Μίνα Αντρέεβα σε δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υγεία του προέδρου της Επιτροπής.

«Ο πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας και είναι σε πλήρη ισχύ από χθες το βράδυ» πρόσθεσε η αξιωματούχος. Η Αντρέεβα σημείωσε ότι μόλις μίλησε με τον ίδιο καταλήγοντας «είναι πολύ καλά», ενώ προσέθεσε ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως κι ο ίδιος έχει δηλώσει, ορισμένες φορές πονάει ενώ περπατάει, ως αποτέλεσμα των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη σε ένα τροχαίο ατύχημα πριν από 30 χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα... ευστάθειας του κ.Γιούνκερ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ τον περασμένο Ιούλιο είχε προκαλέσει σάλο.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη Βιέννη:


juncker04






juncker05



juncker03




juncker02
ADVERTORIALS